Ν. Ζηλανδία: 11χρονη επιχείρησε να δωροδοκήσει την πρωθυπουργό για να την κάνει εκπαιδεύτρια δράκων

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Ζηλανδία, όπου ένα 11χρονο κοριτσάκι έστειλε επιστολή στην πρωθυπουργό, Τζασίντα Άρντερν, ζητώντας της να ξεκινήσει κυβερνητική έρευνα για την ύπαρξη δράκων. Μάλιστα, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι η επιθυμία της θα πραγματοποιηθεί έβαλε ένα χαρτονόμισμα μέσα στον φάκελο με στόχο να την «δωροδοκήσει».

Η μικρή Βικτόρια ρώτησε την Άρντερν αν η κυβέρνησή της γνωρίζει το οτιδήποτε για την ύπαρξη δράκων, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει εκπαιδεύτριά τους. Ακόμη, συμπεριέλαβε ένα χαρτονόμισμα 5 νεοζηλανδικών δολαρίων (περίπου 3 ευρώ) στο γράμμα της για να πείσει την πρωθυπουργό.

Την είδηση δημοσίευσε ένας χρήστης του Reddit, ο οποίος ανάρτησε την επιστολή γράφοντας πως η αδελφή του ήθελε «να δωροδοκήσει την Τζασίντα». Ήθελε «να μάθει τι γνωρίζει η κυβέρνηση για τους δράκους, εάν έχουν βρει κάποιον και αν μπορεί να τους εκπαιδεύσει», έγραψε ο χρήστης.

Η Άρντερν απάντησε στην πρωτότυπη επιστολή με ένα χειρόγραφο σημείωμα, γνωστοποιώντας στο παιδί πως η κυβέρνηση «αυτή την περίοδο δεν ασχολείται με δράκους».

«Ακούσαμε τις προτάσεις σου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δυστυχώς, όμως, αυτή την περίοδο δεν ασχολούμαστε με αυτό το θέμα. Έτσι, λοιπόν, σου επιστρέφω τα χρήματα της δωροδοκίας και σου εύχομαι τα καλύτερα».

Σε υστερόγραφό της η Άρντερν τονίζει μάλιστα πως θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική μήπως και δει κάποιον δράκο. «ΥΓ: Θα είμαι προσεκτική μήπως και δω αυτούς τους δράκους. Μήπως φοράνε κοστούμια;»

Το γραφείο της πρωθυπουργού επιβεβαίωσε στο BBC πως η επιστολή της Άρντερν είναι αυθεντική.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: