Ν. Κακλαμάνης: Ελπίζω να μην χρειαστεί να παρέμβει ο Κ. Καραμανλής

«Για τα χθεσινά γεγονότα, επί της ουσίας, είχε απόλυτα δίκιο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Δεν μπορεί ένας υπάλληλος του κόμματος να πηγαίνει και να λέει «επέλεξα εταιρία»» τόνισε, μιλώντας στον Realfm 97,8 ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης και πρόσθεσε: «Χρειάζεται διαφάνεια και αξιόπιστη εταιρεία, με ό,τι σημαίνει η λέξη αξιόπιστη με «A» και είμαι πολύ σαφής στο τι εννοώ».

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο κ. Κακλαμάνης υπογράμμισε ότι «εάν αυτό το θέμα δεν λήξει εντός του προσεχούς 24ώρου η λύση είναι το έκτακτο συνέδριο, το οποίο μπορεί να γίνει τάχιστα».

Σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου αρχηγού ο Νικήτας Κακλαμάνης ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να γίνουν εκλογές χωρίς εκλογικό κατάλογο: «Βεβαίως να ψηφίσουν και μη μέλη, ναι. Αλλά θα κλείσει ο εκλογικός κατάλογος μία εβδομάδα τουλάχιστον πριν από την ημερομηνία των εκλογών. Με τρία ευρώ; Με 3 ευρώ, αλλά δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές και να μην υπάρχει εκλογικός κατάλογος».

Ερωτηθείς σχετικά με το τι στάση πρέπει να κρατήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Η μεγαλύτερη εγγύηση της ενότητας της παράταξης ήταν και παραμένει ο Κώστας Καραμανλής».

Για το αν θα έπρεπε σε αυτή τη φάση ο πρώην πρωθυπουργός να παρέμβει, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε: «Εύχομαι και ελπίζω να μην χρειαστεί να παρέμβει μέχρι το Σαββατοκύριακο. Τη δουλειά αυτή μέχρι το Σαββατοκύριακο, αν χρειαστεί, θα την κάνουμε άλλοι».

kontranews.gr-Κοινωνία

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: