Ν.Δ. προς Σκουρλέτη: Θα καταψηφίσουμε τα μέτρα της κυβέρνησης

Σε ανακοίνωσή της, η Πειραιώς, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις νωρίτερα πρότεινε να ψηφιστεί από αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή το πακέτο συμφωνίας με τους δανειστές, επαναλαμβάνει ότι «η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης».

«Ο κ. Σκουρλέτης ζήτησε σήμερα από την Αξιωματική Αντιπολίτευση να γίνει ουσιαστικά συνένοχη στην κυβερνητική αποτυχία, ανικανότητα και αναλγησία και να ψηφίσει τα νέα δυσμενή μέτρα στη Βουλή» αναφέρει η Ν.Δ. στην ανακοίνωσή της.

Και προσθέτει: «Τον ενημερώνουμε για να μην αγωνιά ούτε εκείνος, ούτε ο κ. Τσίπρας, ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης».

«Όλοι συνειδητοποιούν ότι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε την άποψη ότι το νέο πακέτο μέτρων πρέπει να ψηφιστεί «από μία ευρύτατη πλειοψηφία εντός Βουλής» καθώς, όπως είπε, «τα μέτρα αυτά αφορούν το έτος 2019 και μετά».

«Μιλάω για μία ευρύτατη συναίνεση» είπε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα είναι 180 ή παραπάνω ή λιγότερο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι τα μέτρα αυτά αφορούν την επόμενη κυβέρνηση που δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι στο μεγαλύτερο της μέρος. Άρα, δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε αυτή τη διάσταση, της ανάγκης να υπάρξει μία ευρύτερη συναίνεση».

politiki

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: