Μυτιλήνη: Φοιτήτρια κατήγγειλε ταξιτζή που αυνανίστηκε ενώ τη μετέφερε στον προορισμό της

Σοκάρει η καταγγελία φοιτήτριας στη Μυτιλήνη, σύμφωνα με την οποία ένας οδηγός ταξί αυνανιζόταν ενώ τη μετέφερε στον προορισμό της!

Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα του νησιού, «Τα ΝΕΑ της Λέσβου», η καταγγελία βρίσκεται ήδη στα χέρια της Εισαγγελίας και της Ασφάλειας, ενώ έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και στον κλάδο των επαγγελματιών οδηγών του νησιού που ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Η καταγγελία, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φαίνεται πως έγινε από τον δικηγόρο της φοιτήτριας.

Κατά το δημοσίευμα, η φοιτήτρια κάλεσε ταξί με προορισμό το κέντρο της Μυτιλήνης. Ο οδηγός, όμως, δεν ακολούθησε τη συνηθισμένη διαδρομή, αλλά μπήκε σε κάποιο από τα πολλά στενά σοκάκια της πόλης. Λίγο αργότερα, ο ταξιτζής προέβη στην επίδειξη των γεννητικών του οργάνων και άρχισε να αυνανίζεται μέχρι το τέλος, ενώ η νεαρή κοπέλα, φοβισμένη, παρέμεινε σιωπηλή ως το τέλος της διαδρομής.

Ο δικηγόρος της φοιτήτριας έχει δώσει τα στοιχεία του οχήματος και είναι εύκολο πλέον να εντοπιστεί ο οδηγός ταξί. Είναι άγνωστο, προς το παρόν, αν η αξιόποινη αυτή πράξη του οδηγού έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν με θύματα άλλες κοπέλες που δεν βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν το περιστατικό.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: