Μυτιλήνη: 16χρονος χωρίς δίπλωμα μηχανής παρέσυρε δυο αστυνομικούς

Συναγερμός σήμανε στη Μυτιλήνη, όταν ένας ανήλικος χωρίς δίπλωμα οδήγησης, τραυμάτισε αστυνομικούς στην προσπάθειά του να διαφύγει με τη μηχανή του.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος Έλληνας έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας Μυτιλήνης, αλλά αρνήθηκε να συμμορφωθεί στο σήμα που του έκαναν οι τροχονόμοι να σταματήσει για έλεγχο και τελικά έπεσε πάνω τους. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει ελαφρά δύο αστυνομικούς και να τραυματιστεί και ο ίδιος.

Ο ανήλικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για απείθεια, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία του.

Σύλληψη και δεύτερου ανήλικου χωρίς δίπλωμα

Στη Μυτιλήνη συνελήφθη και άλλος ένας ανήλικος που οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης. Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα που σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Παράλληλα, από τους ελέγχους της Τροχαίας, σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες σε βάρος άλλων πέντε οδηγών ηλικίας 19, 18, 22, 19 και 30 χρόνων που παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: