Μυστήριο: Τι κρύβεται πίσω από τον ξαφνικό θάνατο του 16χρονου μαθητή στον Βόλο!

Πλήθος ερωτημάτων προκύπτουν για την απώλεια του 16χρονου μαθητή, ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου μεταφέρθηκε το μεσημέρι των Χριστουγέννων.

«Ο Χρηστακος μου ο αδερφος μου εφυγε μακρυα… Για να ειναι καλα… Σας ευχαριστω πολυ ολους να ειστε καλα αλλα με το να μου στελνετε και να με ρωτατε αν ειναι αληθεια με κανετε χειροτερα και την οικογενεια μου ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και αυτοι που γνωριζουν και δεν μιλαν δεν γλυτώνουν ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΜΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΜΟΥ σεβαστητε το ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ το λεω δημοσια γιατι ειχε πολλους φιλους το ψυχακι μου ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ».

Όπως αναφέρει το protothema.gr, το παραπάνω μήνυμα έγραψε η αδερφή του 16χρονου στο Facebook, ενώ όπως επίσης έγινε γνωστό, συνελήφθη αλλοδαπός, ο οποίος μάλιστα φέρεται να δέχθηκε επίθεση από συγγενείς του άτυχου παιδιού και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Σε κάθε περίπτωση, οι έμπειροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, οι οποίοι συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση, βρίσκονται εν αναμονή αφενός τις τοξικολογικές εξετάσεις και αφετέρου τις αναλύσεις ούρων και αίματος.

Η κηδεία του 16χρονου θα τελεστεί σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

youweekly.gr-Koinwnia

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: