Μυστήριο με τον θάνατο πρώην δημοσιογράφου του BBC: Βρέθηκε νεκρός δίπλα στον σύντροφό του

Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον θάνατο ενός βετεράνου δημοσιογράφου του BBC. Ο 68χρονος Τζον Στίβενσον βρέθηκε νεκρός μαζί με τον σύντροφό του στην κρεβατοκάμαρά τους.

Όπως αναφέρει το BBC ο 68χρονος βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του δωματίου, δίπλα στον σύντροφό του, στις 12 Μαρτίου του 2020. Η αστυνομία εντόπισε τις δύο σορούς χωρίς να φέρουν τραύματα, όταν κλήθηκαν από νοσοκόμους της περιοχής οι οποίοι δεν μπορούσαν να βρουν τον Στίβενσον.

Σύμφωνα με την ιατρική έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κάρντιφ, γινόταν λόγος για αδιευκρίνιστα αίτια του θανάτου. Η οικογένεια του 68χρονου είχε συναινέσει στη χρήση των λειψάνων του για ιατρικούς σκοπούς, όμως η διαδικασία πήρε παράταση έως τον Ιανουάριο του 2022.

Ο Στίβενσον είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος για πάνω από 40 χρόνια, μεταδίδοντας νέα από το Γουέστμινστερ, ενώ είχε μεταδώσει την πολιτική απάντηση για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο Στίβενσον, που αποσύρθηκε από τη δημοσιογραφία το 2013, ήθελε να γίνει βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, ωστόσο ένιωσε πιεσμένος ως ομοφυλόφιλος καθώς θα έπρεπε να «συμμορφωθεί»

Σε μια συνέντευξη περιέγραψε ότι στο παρελθόν παντρεύτηκε μια γυναίκα ως μέρος της «μεταμφίεσής» του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

O Στίβενσον είχε μιλήσει για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, κάνοντας λόγο για μια χαμένη δεκαετία, φτάνοντας μέχρι το σημείο να μείνει άστεγος, ωστόσο ξεπέρασε τον εθισμό του.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: