Μυρσίνη Βουνάτσου: Η ανάρτηση για τον συμψηφισμό των νεκρών στο Μάτι και τη Μάνδρα με αυτούς από τον κορονοϊό που προκάλεσε σάλο

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου, που είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και εξισώνει τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018 και τους νεκρούς από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα με τους θανάτους του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν είναι και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, η Μυρσίνη Βουνάτσου έγραφε στο facebook: «όταν θα «ισοφαρίσουμε» τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες ποινικές. Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς.  Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους 67 φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;».

Μετά από τις έντονες αντιδράσεις, έσβησε την ανάρτηση, ωστόσο είχε κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου και των social media.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να διαγράψει τη Μυρσίνη Βουνάτσου από το κόμμα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την προκλητική ανάρτησή της.

Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γνωστοποίησε μέσω Twitter την πρόθεσή του να καταθέσει κοινοβουλευτική αναφορά εις βάρος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Βουνάτσου.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: « Αύριο καταθέτω σχετική κοινοβουλευτική αναφορά. Η κα Βουνάτσου πήγε το «ΨΟΦΑ» σε άλλο επίπεδο και εάν ο @atsipras δεν τη διαγράψει τώρα, ας γνωρίζει πως θα τη βρίσκει κοινοβουλευτικά μπροστά του, ενώ ό,τι λέει εφεξής σχετικά με τον ιό θα είναι κενό γράμμα».

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: