Μύκονος: Ζητούν ενοίκιο €21.000 για στούντιο 45 τμ και ψάχνουν 3 ενοικιαστές να πληρώσουν το υπέρογκο ποσό!

Ιδού η απόδειξη στο ερώτημα γιατί δεν μπορούν να καλυφθούν 50.000 θέσεις εργαζομένων στον τουρισμό — Θύελλα διαμαρτυριών στα social media από την αγγελία ενοικίασης στούντιο στη Χώρα της Μυκόνου — Οργισμένα μηνύματα από εργαζόμενους σε καταστήματα εστίασης και σε ξενοδοχεία, που αναζητούν στέγη για τη φετινή τουριστική σεζον

Λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν και οι αστρονομικές τιμές που απαιτούνται για τη διαμονή σε καταλύματα της Μυκόνου δεν μπορούν παρά να μην αποτελέσουν αντικείμενο ζωηρού σχολιασμού. 

Προτού αρχίσει να φτάνει το μεγάλο κύμα τουριστών στο «νησί των ανέμων», αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια αγγελία για ενοικίαση στούντιο στη Χώρα της Μυκόνου.

Ο λόγος για τον οποίο ξεσηκώθηκε θύελλα επικριτικών σχολιων στα κοινωνικά δίκτυα είναι ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταλύματος, μόλις 45 τμ, ζητά… 21.000 ευρώ για  έξι μήνες, δηλαδή απευθύνεται σε κάποιον που θα διαμείνει στο νησί ολόκληρη την τουριστική σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι εάν κάποιος εργαζόμενος σε επιχείρηση εστίασης θελήσει να μείνει εκεί θα πρέπει να καταβάλλει σε μηνιαία βάση ποσό άνω των 3.500 ευρώ, κάτι ενδεχομένως αρκετά χαμηλότερο από τις απολαβές του.

Η αγγελία δημοσιεύτηκε από εργαζόμενους σε καταστήματα εστίασης και σε ξενοδοχεία, που αναζητούν στέγη για τη φετινή τουριστική σεζον. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αναφέρει στην αγγελία ότι στο στούντιο των 45 τμ μπορούν να φιλοξενηθούν τρία άτομα, ενώ διευκρινίζει  πως είναι ακατάλληλο για οικογένειες. 

Διαβάζοντας κανείς τα σχόλια οργής και χλεύης  από χρήστες του διαδικτύου, βλέπει μεταξύ άλλων τα εξής: «Μισό να πουλήσω τον εαυτό μου», «Ας τους μαζέψει κάποιος», «Μήπως το πουλάει και μπερδεύτηκε»…





.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: