Μύκονος: Το ίδιο σουβλάκι 3,5 ευρώ για τους Έλληνες και 5 ευρώ για τους ξένους

Ένα ακόμα περιστατικό αισχροκέρδειας στη χώρα μας είδε το φως της δημοσιότητας και σημειώθηκε στη Μύκονο, όπου οι καταστηματάρχες χρεώνουν άλλες τιμές στους Έλληνες και άλλες στους ξένους.

Συγκεκριμένα, μια Ελληνίδα τουρίστρια επισκέφθηκε τη Δευτέρα για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες το ίδιο σουβλατζίδικο, που βρίσκεται στην Χώρα και εκεί την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ίδια σε ανάρτησή της, την πρώτη φορά, ο φίλος της και τρεις ξένοι φίλοι τους από το Νεπάλ πήραν από ένα σουβλάκι τυλιχτό, το οποίο κόστιζε 3,5 ευρώ το ένα. Τους εξυπηρέτησε μια ευγενέστατη, όπως την χαρακτηρίζει, Θεσσαλονικιά κυρία. Την επόμενη μέρα, οι πέντε φίλοι επέστρεψαν στο μαγαζί για να φάνε πάλι από ένα σουβλάκι. Ωστόσο, η τιμή αυτή τη φορά ήταν διαφορετική. Ο κύριος που τους εξυπηρέτησε χρέωσε 3,5 ευρώ το τυλιχτό μόνο για την ίδια και τον φίλο της και 5 ευρώ για τους τρεις ξένους φίλους τους.

«Όταν του είπα ότι ξαναήρθαμε και πληρώσαμε 3,5 και όχι 5 ευρώ το σουβλάκι, μου λέει όχι γι’ αυτούς με πολύ άσχημο ύφος (λες και το νησί δεν ζει από τον τουρισμό του)!!!», σημειώνει η γυναίκα, προσθέτοντας πως όταν ζητήθηκαν ευγενικά εξηγήσεις από τον κύριο άρχισε να τους βρίζει, ειδικά όταν εκείνη του είπε πολύ ψύχραιμα «ας μην προβούμε σε καταγγελίες».

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ίδια, ο κύριος κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και συγκρατήθηκε από σερβιτόρο του καταστήματος, προκειμένου η παρέα να αποχωρήσει μετά το άγριο επεισόδιο. Παρά την καταγγελία της, την ίδια στιγμή, στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, αστυνομικοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο μαγαζί, αν και η ίδια περίμενε για δύο ολόκληρες ώρες την άφιξή τους.

Η γυναίκα ανάρτησε στο Facebook την άσχημη εμπειρία της, μαζί με φωτογραφία του μαγαζιού, κλείνοντας την ανάρτησή της, με την φράση: «Δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: