Μύκονος: Λουκέτο σε «Nammos» και «Scorpios» – Εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα κορωνοϊού

Συναγερμός στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Με απόφασή της, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας βάζει “λουκέτο” σε δύο από τα πιο γνωστά beach bars της Μυκόνου, τα “Nammos” και “Scorpios”, έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Είχαν προηγηθεί αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στα συγκεκριμένα μαγαζιά και υπάρχει φόβος για δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, μικτά κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας πριν από μερικές ημέρες είχαν πάει στα τα δύο μαγαζιά στη Μύκονο και πραγματοποίησαν covid τεστ στους εργαζόμενους.

Εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα της COVID-19 και, με απόφαση που αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Διαύγεια, τα beach bar αναστέλλουν τη λειτουργία τους ως τις 4 Σεπτεμβρίου. Ακόμη παραμένει άγνωστος ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τουλάχιστον 10 θετικά τεστ, γι’ αυτό με απόφαση του κ. Παπαγεωργίου που εκδόθηκε άμεσα, τα καταστήματα έκλεισαν από τις 22.00 το βράδυ μέχρι και τις 07.00 το πρωί της Παρασκευής, 4-9-2020.

Αναλυτικά η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

«Αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών και μαζικής εστίασης (bar-restaurant) στη Νήσο Μύκονο με τις επωνυμίες «Nammos» στην παραλία Ψαρού και «Scorpios» στην περιοχή Παράγκα, από 01.09.2020 και ώρα 22.00 έως την 04.09.2020 και ώρα 07.00, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: