Μύκονος: Ξεπούλησαν τα φορητά ηχεία και οι premium τεκίλες!

Άδειασαν τα μαγαζιά οι τουρίστες, αγοράζοντας φορητά ηχεία μερικά εκ των οποίων είναι σχεδόν μισό μέτρο ύψος, για να παρτάρουν στις ξαπλώστρες ενώ θραύση κάνει στο νησί η τεκίλα, τόση ώστε οι κάβες να μην προλαβαίνουν τις παραγγελίες

Το ευμέγεθες φορητό ηχείο είχε τοποθετηθεί κάτω από το τραπέζι της παρέας και δονούσε την ατμόσφαιρα με μουσικές σε γνωστό beach bar του νησιού και δεν ήταν το μόνο.

Οι τουρίστες άδειασαν τον «Γερμανό» της Μυκόνου και άλλα μαγαζιά από ότι φορητό ηχείο υπήρχε προκειμένου να σπάσουν με δίκη τους ευθύνη την σιωπή στα διάσημα στέκια του νησιού και να λικνίζονται στις ξαπλώστρες ή στα τραπέζια τους.



Οι υπεύθυνοι επενέβησαν πολλές φορές-ειδικά στα sea side εστιατόρια-ώστε οι πελάτες να συμμορφωθούν και να τα κλείσουν αφού δεν ήθελαν να έχουν μπλεξίματα, γι’ αυτό σε κάποιες περιπτώσεις, αναγκάστηκαν να διώξουν ευγενικά παρέες που επέμειναν να τα ανοίγουν ξανά και ξανά.

Την ίδια στιγμή η τεκίλα είναι ο βασιλιάς των ποτών στη φετινή Μύκονο ειδικά οι premioum φιάλες όπως τα χειροποίητα αριστουργήματα της Clase Azul, τα οποία είναι φτιαγμένα από πηλό και ζωγραφισμένα στο χέρι, ενώ κανένα μπουκάλι δεν είναι ίδιο με το άλλο.



Η ζήτηση είναι τέτοια που κάποιοι επιχειρηματίες παραγγέλνουν απευθείας από το εξωτερικό ολόκληρες παλέτες από αυτή την βιολογική τεκίλα, η οποία μαζί με την Don Julio 1942 ανοίγονται με ρυθμούς πολυβόλου.

Από χθες στο νησί κυκλοφόρησε η φήμη ότι μπορεί η αναστολή των μέτρων να γίνει Σάββατο, κάτι που τελικά δεν ισχύει, ήταν αρκετή όμως για να χαρούν οι χιλιάδες επισκέπτες του νησιού που αναμένει από Δευτέρα την επιστροφή στην κανονικότητα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: