Μύκονος: Έτσι έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο 36χρονος «ντήλερ»

Μετά από διπλή επιχείρηση σε Πάτρα και Αθήνα τα στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου τον εντόπισαν έξω από το κατάστημά του στο κυκλαδίτικο νησί και με έναν κινηματογραφικό τρόπο συνέλαβαν τον 36χρονο  «ντήλερ» που… έσπρωχνε κάνναβη στο νησί των ανέμων

Διπλή επιχείρηση Αστυνομίας και της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου για τη σύλληψη 36χρονου ντήλερ που έσπρωχνε κάνναβη στο νησί των ανέμων. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας απο την Αθήνα που διατηρεί κατάστημα στο κυκλαδίτικο νησί, συνελήφθη μέρα μεσημέρι με κινηματογραφικό τρόπο απο τους έμπειρους άνδρες του λιμεναρχείου Μυκόνου και παραδόθηκε στο Τμήμα.

Απο την Πάτρα στη Μύκονο

Το ξεσκέπασμα της δράσης του 36χρονου ντήλερ ο οποίος στο παρελθόν εχει ξανασυλληφθεί,  ξεκίνησε απο μπλόκο των αρχών σε ζευγάρι στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Πατρών απο τις αρχές Ιουνίου είχαν την πληροφορία οτι οι συγκεκριμένοι που στο παρελθόν ειχαν συλληφθεί και πάλι για υποθέσεις ναρκωτικών, ξεκίνησαν και πάλι τις μεγάλες δουλειές.

Μάλιστα όπως προέκυψε σύνδεσμος στο νησί των ανέμων ήταν ο 36χρονος ντήλερ με τον οποιο είχαν συναντηθεί πριν μερικές ημέρες στην οδό 25ης Μαρτίου στα Βριλήσσια για να κανονίσουν τις μυκονιάτικες δουλειές. Στις 14:25 το μεσημέρι του Σαββάτου, οι αστυνομικοί και μετά απο παρακολούθηση στην περιοχή της Αχαΐας αποφασίζουν να περάσουν στην τελευταία φάση του σχεδίου τους.

Μόλις το ζευγάρι επιβιβάζεται στο όχημα τους και κατευθύνεται στην Αθήνα, το μπλοκάρουν στην Ελευσίνα και μετά απο έφοδο εντοπίζουν ενα κιλό κάνναβης. Λίγες ώρες αργότερα μια δεύτερη επιχείρηση αυτή τη φορά απο τη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου ξεδιπλώνεται.

Οι έμπειροι άνδρες, εντοπίζουν τον 36χρονο έξω απο την επιχείρηση του και με εναν κινηματογραφικό τροπο δίχως να του δώσουν το παραμικρό περιθωριο αντίστασης τον οδηγούν και μάλιστα με τη σύντροφο του στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βαρος του δικογραφία.

Οι έρευνες των ανδρων της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν και άλλα μέλη της ομάδας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: