Μύκονος: Έπαθαν πλάκα όταν έμαθαν την ηλικία της – Με κορμί 20χρονης εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους

Η Μύκονος κάθε νύχτα έχει τις μεγάλες πρωταγωνίστριες. Τις γυναίκες που μαγνητίζουν τα βλέμματα και προκαλούν συζητήσεις…

Μια λαμπερή σταρ made in Hollywood σκορπάει την… αστερόσκονή της στην Μύκονο. Ο λόγος για την Βρετανίδα ηθοποιό και πρώην μοντέλο Liz Hurley.

Η 53χρονη πλέον πρωταγωνίστρια, που έγινε παγκοσμίως διάσημη από την εμφάνισή της με το αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με τις παραμάνες στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία», στο πλευρό του τότε αγαπημένου της Hugh Grant, βρίσκεται στο νησί των Ανέμων για διακοπές. Η πανταχού παρούσα κάμερα την απαθανάτισε να κατεβαίνει τα σκαλιά στην περιοχή των Μύλων, συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς της, με προορισμό το γνωστό εστιατόριο Sea Satin.

Παρά το γεγονός ότι έχει αφήσει εδώ και χρόνια πίσω της το μόντελινγκ, οι πάντες μένουν άφωνοι με την εντυπωσιακή γραμμή της. Η Hurley διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram όπου ανεβάζει σέλφι φωτογραφίες της και δείχνει σε όλο τον πλανήτη πόσο τέλειο κορμί διαθέτει.

Μύκονος: Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Liz Hurley

Σε συνέντευξή της έχει πει ότι προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της, δεν παραλείπει να γυμνάζεται και τονίζει πως έχει καλό μεταβολισμό και dna. Πάντως όταν ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιώ συγκεντρώνει χιλιάδες likes από τους θαυμαστές της.

Πηγή: newsit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: