Μύκονος: Έκανε μπάνιο στη χιονισμένη Ψαρρού μπροστά στην κάμερα

Αψήφησε τις χαμηλές θερμοκρασίες και έκανε τη βουτιά του

Ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα αφού ένας νεαρός επέλεξε να βουτήξει στη θάλασσα στη χιονισμένη Ψαρρού.

Συγκεκριμένα ένας νεαρός, την ώρα που η κάμερα του ΣΚΑΪ έδειχνε το ομολογουμένως σπάνιο τοπίο με την άμμο στην Ψαρρού χιονισμένη, φάνηκε να μπαίνει στη θάλασσα. Τι κι αν η θερμοκρασία ήταν κοντά στο μηδέν, τι κι αν πατούσε στην χιονισμένη άμμο, αυτός, αψήφησε το χειμερινό περιβάλλον και βούτηξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός ήταν με τον πατέρα του στην παραλία για να δει το χιονισμένο τοπίο αλλά τελικά αποφάσισε πως θα ήθελε να πρωτοτυπήσει!

Δείτε βίντεο:


ε χιονόνεροπυκνές χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς» σε όλη τη χώρα. Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός, έτοιμος να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Εκχιονιστικά μηχανήματα, αλατιέρεςπυροσβεσστικήΕΜΑΚ, ο μηχανισμός της πολιτικής προστασίας και των δημοτικών Αρχών βρίσκονται σε επιφυλακή για το δέυτερο και πιο ισχυρό κύμα της κακοκαιρίας το οποίο αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής.

Σήμερα, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κυρίως στα νησιά του Αιγαίου και στην Εύβοια καθώς από το πρωί έχει σημειωθεί ισχυρή χιονόπτωση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: