Μύκονος: Εντυπωσιακές παρουσίες σε Ματογιάννια και Μικρή Βενετία – Οικονομόπουλος και Σπανούλης έκαναν βόλτες

Βούλιαξε από κόσμο το νησί των ανέμων, έπεσαν οι πρώτες βουτιές και τα μαγαζιά «αναστέναξαν» από κόσμο που «διψούσε» για διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα

Η Μύκονος «βούλιαξε» από κόσμο που έφτασε με αεροπλάνα και καράβια για να γιορτάσει την ανάσταση του Θεανθρώπου χωρίς περιοριστικά μέτρα, με την πλειοψηφία των εκδρομέων να φτάνουν τη Μεγάλη Παρασκευή.

Η νεαρή με τα 14ποντα τακούνια περπατούσε με δυσκολία στα Ματογιάννια την Παρασκευή το βράδυ, κρατώντας συνεχώς το χέρι της φίλης της για να μην γλιστρήσει, ενώ δίπλα τους πέρναγε ένα πλήθος ανθρώπων.


Εκείνο το βράδυ τα Ματογιάννια παρέπεμπαν στον περσινό Ιούλιο, αφού η περιφορά του Επιταφίου έφερε πολύ κόσμο στην Χώρα, ο οποίος άκουσε με την δέουσα κατάνυξη το «Ω γλυκύ μου έαρ», λίγο μετά τις εννιά το βράδυ.

Μετά, τα μαγαζιά στο Γιαλό, την Μικρή Βενετία και στην Χώρα γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο που που βγήκε για ένα ποτό, με μικρές και μεγάλες παρέες να πηγαίνουν πάνω-κάτω.


Την ημέρα τα πράγματα ήταν πιο ήσυχα, ενώ στις παραλίες οι πιο τολμηροί έκαναν τις πρώτες βουτιές σε παγωμένα αλλά κρυστάλλινα νερά και «μάζεψαν» ήλιο.


Το «Principote» στον Πάνορμο και το «Alemagou» στη Φτελιά που άνοιξαν πρώτα τη σεζόν τιμήθηκαν δεόντως βοηθούντος του καιρού και σήμερα αμφότερα έχουν σούβλες και Πασχαλινό μενού διανθισμένο με τις απαραίτητες μουσικές.


Το βράδυ της Ανάστασης και μεχρι τις μια και μισή αναστέναξαν τα σουβλατζίδικα από κόσμο που μετά ξεχύθηκε στα μπαρ, ενώ δεν έλειψαν και κάποιοι επώνυμοι που αφίχθησαν στο νησί, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένεια του και η Μαρίνα Πατούλη που άλλαζε dress code τρεις φορές την ημέρα.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: