My style rocks: Ο διάλογος "φωτιά" και η επέμβαση της Αραβανή [Βίντεο]

Νέος χαμός στο My style rocks. Ξέσπασε η Ραμόνα Βλαντή. Τα έβαλε με την κριτική επιτροπή και ζήτησε εξηγήσεις…

«Μ’ αρέσει το πάνω πιο πολύ. Δεν μ’ αρέσει το παντελόνι σε αυτή την εικόνα και μ’ ενοχλεί που έχει όγκο και φαίνεται πιο φαρδιά η μέση του. Δεν μ’ αρέσει ούτε η τσάντα σου», είπε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε πως δεν του αρέσει το look και ο Χάρης Χριστόπουλος εξέφρασε ενστάσεις για το makeup της και το τζάκετ της.

«Εδώ είμαστε σαν σχολείο. Έχω διαβάσει όλη την εβδομάδα και έχει γίνει χαμός. Έρχονται άλλες που δεν έχουν διαβάσει καθόλου επειδή ξενύχτισαν κάνοντας clubbing και παίρνουν τρία, ενώ εγώ παίρνω δύο. Θέλω να μου εξηγήσετε για να καταλάβω γιατί έχω μπερδευτεί. Σε αυτό το level του παιχνιδιού, θα έπρεπε να υπάρχουν levels ανάμεσα στα κορίτσια. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με τους βαθμούς», είπε και ζήτησε εξηγήσεις για τον τρόπο βαθμολόγησης.

Η Ραμόνα μετά ρώτησε ευθέως την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη γιατί της έβαλε 2 πριν καν εκείνη δείξει τον βαθμό που της είχε βάλει! «Μια ζωή προτρέχεις κοριτσάκι μου, λυπάμαι για σένα», είπε η στυλίστρια αποκαλύπτοντας πως της είχε βάλει 3.
«Μην λυπάστε κυρία Κατσαΐτη, το είπαμε και σε άλλο επεισόδιο»…

«Δεν έχω κάτι μαζί σου. Εσύ μάλλον έχεις κάτι με το concept, δεν σ’ αρέσει ο τρόπος που βαθμολογούμε, δεν ξέρω. Μία συμβουλή έχω να σου δώσω: άκουσέ μας μία φορά, χωρίς να ψιθυρίζεις από πίσω. Άκουσε τι λέμε και στα άλλα κορίτσια και μην εστιάζεις στον βαθμό. Δικαιολογούμε τα πάντα, βαθμολογούμε εικόνες, όχι ανθρώπους. Εσύ μιλάς με ονόματα. Εγώ κρίνω την εικόνα Ράμονα, αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. Λυπάμαι που δεν σ’ αρέσει αυτός ο τρόπος, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο» απάντησε η Κατσαΐτη.

Η Ευαγγελία Αραβανή προσπάθησε να ηρεμήσει την Ραμόνα λέγοντάς της πως: «εσύ έχεις ανεβάσει το επίπεδο στο παιχνίδι από πριν και ίσως γι’ αυτό οι κριτές είναι πιο αυστηροί, για να γίνεις ακόμα καλύτερη».

Πηγή: gossip-tv.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: