MTV VMAs 2021: 15 glam εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που θυμόμαστε ακόμη (photos)

Λίγο πριν την φετινή τελετή αναπολούμε μερικά από τα καλύτερα looks στην ιστορία του θεσμού.

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν τα φετινά MTV Video Music Awards. Η λαμπερή τελετή θα ανάψει τους προβολείς της στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ξημερώματα Δευτέρας (3 πμ, ώρα Ελλάδος).

(Στη photo ο ερωτευμένος τότε με την Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, φωτογραφίζει την αγαπημένη του στο κόκκινο χαλί των MTV Video Music Awards 2018, στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης)

Η τραγουδίστρια Doja Cat θα είναι η οικοδέσποινα στα φετινά VMA’s, γράφοντας ιστορία αφού παράλληλα διεκδικεί 5 μουσικά βραβεία στη φετινή διοργάνωση. 

Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε πώς και πώς την άφιξη των celebrities στο κόκκινο χαλί του θεσμού, στο οποίο έχουμε κατά καιρούς δει αρκετές super stylish και ultra glam εμφανίσεις.

Τα MTV Video Music Awards επιστρέφουν

MTV VMAs 2021: 15 glam εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που θυμόμαστε ακόμη (photos)

Στη διοργάνωση δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά το dress code των παρευρισκομένων με τα looks να γίνονται κάθε χρόνο ολοένα και πιο εκκεντρικά.

Από τη Lady Gaga και την Ariana Grande μέχρι τη Miley Cyrus και την Katy Perry, οι stars και το επιτελείο τους θέλουν να μαγνητίσουν τα φωτογραφικά φλας και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο red carpet.

VMAs 2020: Το πρώτο red carpet της σεζόν είναι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει

Η Lorde ακύρωσε την εμφάνισή της

Η Lorde δεν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη εμφάνισή της στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2021, όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση. 

«Λόγω μιας αλλαγής στα στοιχεία της παραγωγής, η Lorde δεν μπορεί πλέον να εμφανιστεί στο φετινό show. Αγαπάμε τη Lorde και ανυπομονούμε να εμφανιστεί στη σκηνή των VMA στο μέλλον!», γράφτηκε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό των MTV Video Music Awards στο Twitter.

MTV VMAs 2019: Όλες οι εμφανίσεις από τη λαμπερή βραδιά της μουσικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σκηνή των μουσικών βραβείων θα τραγουδήσουν καλλιτέχνες όπως οι: Doja Cat (που θα είναι επίσης η οικοδέσποινα της βραδιάς), Olivia Rodrigo, Justin Bieber, Chlöe, Shawn Mendes, Camila Cabello, Kacey Musgraves, Lil Nas X και πολλοί άλλοι celebrities.

#cantwait

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com

Πριν φύγεις κάνε κλικ στη gallery για να θυμηθείς 15 από τις καλύτερες εμφανίσεις στα ΜΤV Video Music Awards:

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: