MTV VMAs 2019: Όλες οι εμφανίσεις από τη χθεσινή, λαμπερή βραδιά της μουσικής

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα MTV’s Video Music Awards (γνωστά και ωςVMAs), στο Prudential Center, στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, με οικοδεσπότη τον Sebastian Maniscalco και επί σκηνής ερμήνευσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους star όπως οι: Taylor Swift, Lil Nas X, Miley Cyrus, Camila Cabello, Shawn Mendes, The Jonas Brothers, Lizzo και πολλοί άλλοι.
MTV VMAs 2019: Όλες οι εμφανίσεις από τη χθεσινή, λαμπερή βραδιά της μουσικής
H Abby Champion (photo credit: AP Images)

Η Missy Elliott έλαβε το τιμητικό «Video Vanguard Αward» για τη συνολική προσφορά της στον χώρο της μουσικής όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Marc Jacobs κέρδισε το βραβείο «Fashion Trailblazer» εγκαινιάζοντας ουσιαστικά μία κατηγορία που ενώνει τη μόδα με τη μουσική βιομηχανία και επιβραβεύει τους fashion designer που συνεισφέρουν με το έργο τους στη δουλειά των τραγουδιστών αλλά τους χρησιμοποιούν και στις καμπάνιες τους.

Αναλυτικά τη λίστα με τους νικητές μπορείς να τη βρεις εδώ, καθώς εμείς θα επικεντρωθούμε στο κόκκινο χαλί που στήθηκε έξω από το χώρο της διοργάνωσης και τους Α-list celebrities που περπάτησαν πάνω του εγκαινιάζοντας έτσι την «περίοδο των Βραβείων», με τον πιο funky τρόπο. Παρακάτω θα βεις αναλυτικά τα looks που ξεχωρίσαμε και τους διάσημους Οίκους Μόδας που επέλεξαν οι λαμπερές κυρίες για να εμφανιστούν στο πρώτο μεγάλο red carpet event της σεζόν! Απόλαυσέ τες!
MTV VMAs 2019: Όλες οι εμφανίσεις από τη χθεσινή, λαμπερή βραδιά της μουσικής
H Missy Elliott (photo credit: AP Images)
 Oι καλύτερες καμπάνιες μόδας για τη σεζόν F/W 2019-2020

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: