MTV EMAs 2021: Oι πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς είναι εδώ!

Aπό τη Rita Ora μέχρι τη Saweetie, η extravagant λάμψη δεν έλειψε από αυτό το κόκκινο χαλί.

Live από το Papp László Budapest Sportaréna και τη Βουδαπέστη, μεταδόθηκαν χθες το βράδυ τα ΜΤV EMAs 2021. Οι BTS και ο Ed Sheeran κέρδισαν τα περισσότερα από τα μουσικά βραβεία, σε μία τελετή που τηρώντας τα μέτρα προστασίας σε εποχές Covid 19, ήταν λαμπερή αλλά τηρούσε και τις «κοινωνικές αποστάσεις».

Delivery Boy

O Lil Nas X κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο video για το “Montero (Call Me By Your Name).» Ο Αμερικανός ράπερ αποδέχτηκε το βραβείο του του μέσω ενός αστείου και ευφάνταστου video στο οποίο έπαιζε έναν ντελιβερά σε φαστ φουντ, φορώντας την ετικέτα «Montero». Ένας πελάτης στο αυτοκίνητο του παρέδωσε το βραβείο από το παράθυρο του αυτοκινήτου του. Ο Justin Bieber, ο οποίος ήταν υποψήφιος σε οκτώ κατηγορίες δεν κέρδισε ούτε σε μία το ίδιο και ο The Kid LAROI, ο οποίος είχε 5 υποψηφιότητες.

MTV EMAs 2021: Oι πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς είναι εδώ!
CFDA Awards 2021: Όλες οι εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας

Σε ό,τι αφορά το κόκκινο χαλί δεν υπήρχε καμία στυλιστική έκπληξη και είδαμε ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια σε μουσικά βραβεία: υπερβολικά πολλές παγιέτες, edgy cutouts, διαφάνειες και σύνολο που ισορροπούν ανάμεσα στο sexy και στο εκκεντρικό.

Δες αναλυτικά τι επέλεξαν όλες οι stars της μουσικής βιομηχανίας για το τελευταίο red carpet, music event της σεζόν και πάρε μία δόση αυθεντικής extravagant λάμψης. Μέχρι την επόμενη φορά που η Rita Ora θα περιφέρει τα φτερά της στο κόκκινο χαλί…

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ:

French Style: Πώς να φορέσεις το πιο hot χρώμα της σεζόν σαν μια αληθινή fashionista

Οδηγός Αγοράς: 10 κομψές midi φούστες για όλες τις ώρες της ημέρας

Edgy Lug Soles: Αυτές τις μπότες θα φοράμε όλες φέτος

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: