Mπορείς να συνδυάσεις τα φορέματά σου με αυτά τα «παράξενα» στυλ παπουτσιών

Mπορείς να συνδυάσεις τα φορέματά σου με αυτά τα «παράξενα» στυλ παπουτσιών

H μοναδική γυναίκα στον κόσμο που ακόμα συνδυάζει παπούτσια, τσάντα (ίσως και καπέλο) πρέπει να είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ και σε αυτή δεν μπορούμε παρά να το δικαιολογήσουμε. Ενενήντα τρία χρόνια της ζωής της ακολουθεί το πρωτόκολλο, οι στυλιστικοί πειραματισμοί σίγουρα δεν θα ήταν το φόρτε της. Όλες οι υπόλοιπες όμως έχουμε αποτινάξει από πάνω μας, εδώ και πολλά χρόνια, το ζυγό που μας υποδείκνυε να σετάρουμε τα αξεσουάρ μας. Και το mix&match έχει επεκταθεί ως φιλοσοφία ντυσίματος και πέρα από αυτό.

Είναι cool και απολύτως αποδεκτό τον να συνδυάζεις τα φορέματά σου με ένα εντελώς διαφορετικό υφολογικά και αισθητικά, είδος παπουτσιού. Μπορείς να έχεις κάνει μία εντελώς αέρινη και ρομαντική επιλογή φουστανιού, να φοράς κάτι με βολάν και liberty, floral μοτίβα και από κάτω να βάλεις ένα ζευγάρι ugly sandals. Κανείς δεν θα σε κοιτάξει «παράξενα» στο δρόμο γιατί αυτό το «πάντρεμα» είναι κάτι παραπάνω από «φυσιολογικό», είναι στυλάτο! Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά τα 4 είδη flat, καλοκαιρινών παπουτσιών που δένουν αρμονικά με όλα τα summer dresses σου. Με minimal, 90s δημιουργίες αλλά και με πιο πλουραλιστικά, ρομαντικά maxi σχέδια.

Αυτά τα σανδάλια κάνουν statement χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις ούτε ένα ακόμα αξεσουάρ στο σύνολό σου. Το φόρεμα και τα παπούτσια σου αρκούν για να δείξεις τη fashionable πλευρά σου, αυτή που δεν χρειάζεται να προσπαθεί και πολύ.. απλά τυχαίνει να ξέρει από μόδα! #notbad
 Όλη η αλήθεια βρίσκεται στο Instagram του Γιώργου Καράβα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: