Mπορείς να φορέσεις τα ugly sandals σου με όχι και τόσο «άσχημο» τρόπο;

Mπορείς να φορέσεις τα ugly sandals σου με όχι και τόσο «άσχημο» τρόπο;

Δεν υπάρχουν «άσχημα παπούτσια», υπάρχουν μόνο «άσχημοι» τρόποι να τα φορέσεις: αυτό είναι το δικό μας motto και το υπερασπιζόμαστε σθεναρά. Γιατί θα δεχθούμε πως τα «ugly sandals», τα χοντροκομμένα αυτά σανδάλια παραλίας έχουν ως βασικό γνώμονα για το design τους την άνεση και όχι το στυλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τα εντάξεις σε ένα look με τρόπο κομψό και ultra stylish.

To sporty ύφος τους μπορείς να κάνεις mix&match ακόμα και με ένα βραδινό, σατέν φόρεμα και ένα denim jacket από πάνω ή να δώσει μία street νότα σε ένα corporate look που θα αποτελείται από ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα ανδρικό πουκάμισο.

Πού θέλουμε να καταλήξουμε με όλη αυτήν την εισαγωγή; Αρχικά στο να τους δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία αν τα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και τα φοράς μόνο στην παραλία. Τα σανδάλια με τρακτερωτή σόλα και velcro κούμπωμα είναι ένα από τα πιο ισχυρά trends για το καλοκαίρι του 2020 και αυτό μας δείχνει ξεκάθαρα πως είναι κρίμα να τα αξιοποιούμε μόνο στη θάλασσα.

Σε δεύτερο επίπεδο, για να σε πείσουμε, προτείνουμε κάποια street looks ιδανικά για μέσα στην πόλη, με πρωταγωνιστή αυτά τα ugly sandals και μπορείς να τα δεις όλα στην παρακάτω gallery. Διάλεξε τον τρόπο που μπορείς να υποστηρίξεις με το προσωπικό σου στυλ και τα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου και δες τα «άσχημα παπούτσια σου» από μία λίγο πιο «όμορφη» οπτική γωνία!
 Θες να ανανεώσεις τα διάφανα πέδιλά σου; Χρειάζεσαι μόνο ένα φουλάρι (video)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: