Μουτζούρης: Να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός- Κυβερνητικά στελέχη: Χυδαιότητα στο έπακρο


Σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίζεται να χρησιμοποιεί ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης σε συνομιλία με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη με αφορμή την πρόσκληση αύριο στο Μαξίμου ενώ προχωρά η μερική απόσυρση των ΜΑΤ από τα νησιά και η κυβέρνηση ζητά να πέσουν οι τόνοι στο προσφυγικό.

«Να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός» λέει ο κ. Μουτζούρης κάνοντας και τη… χαρακτηριστική χειρονομία, ενώ παρομοιάζει τα ΜΑΤ με στρατό κατοχής και στρατό του Ερντογάν.

«Αυτός είναι ο περιφερειάρχης.  Χυδαιότητα στο έπακρο» λένε κυβερνητικά στελέχη, σημειώνοντας ότι εκτός από τη χυδαία χειρονομία και σχολιο για τον πρωθυπουργό, παρομοιάζει την ελληνική Αστυνομία με στρατό του Ερντογάν.

«Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κατι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικους. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης» προσθέτουν τα ίδια στελέχη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μουτζουρης είχε προσκληθεί αύριο το απόγευμα σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό μαζί με τους αντιπεριφερειάρχες και δημάρχους Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: