«Μου ψιθύριζε ότι είμαι καλό κορίτσι…» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της υιοθετημένης κόρης του Γούντι Αλεν για την σeξουαλική κακοποίηση

«Μου ψιθύριζε ότι είμαι καλό κορίτσι...»   Η συγκλονιστική εξομολόγηση της υιοθετημένης κόρης του Γούντι Αλεν για την σeξουαλική κακοποίηση

Επί αιωρούνταν στον αέρα ως της Μία Φάροοου στη δικαστική διαμάχη για το διαζύγιό της με τον Γούντι Αλεν. Τα τελευταία 24ωρα όμως η υπόθεση ότι ο σκηνοθέτης κακοποίησε σeξουαλική την υιοθετημένη κόρη του ήρθε και πάλι στο φως της δημοσιότητας με ένα ρεπορτάζ του Vanity Fair. Τώρα, μία επιστολή του θύματος, της Ντίλαν Φάροου, περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο το περιστατικό.

«Όταν ήμουν 7 ετών ο Γούντι Αλεν με πήρε από το χέρι, με οδήγησε σε μια μικρή κακοφωτισμένη σοφίτα στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μας. Μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα και να παίξω με το ηλεκτρικό τραινάκι του αδελφού μου. Με κακοποίησε σeξουαλικά», γράφει η 28χρονη σήμερα Ντίλαν Φάροου στην επιστολή της στην ιστοσελίδα των New York Times.

«Μου μιλούσε την ώρα που το έκανε, μου ψιθύριζε ότι είμαι ένα καλό μικρό κορίτσι, ότι αυτό θα ήταν το μυστικό μας, μου υποσχέθηκε ότι θα πάμε στο Παρίσι και ότι θα γίνω σταρ του κινηματογράφου», συνεχίζει η συγκλονιστική εξομολόγησή της.

Η νεαρή γυναίκα είχε μιλήσει για το συμβάν στη μητέρα της και η Μία Φάροου είχε κατηγορήσει τον Γούντι Αλεν για την κακοποίηση το 1992. Ηταν την εποχή που η και ο σκηνοθέτης βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς η Φάροου είχε ανακαλύψει τη σχέση του Αλεν με μία άλλη υιοθετημένη κόρη της. Την Σουν- Γι Πρέβιν, που τότε ήταν 20 ετών και στη συνέχεια παντρεύτηκε το διάσημο σκηνοθέτη.

Για το θέμα της σeξουαλικής κακοποίησης δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες στον Αλεν, ενώ ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Ντίλαν. Πάντως, το 1994 δικαστήριο της Νέας Υόρκης του αρνήθηκε το δικαίωμα να την επισκέπτεται, καθώς δύο ψυχολόγοι είχαν κρίνει ότι δεν ήταν προς το συμφέρον του κοριτσιού να «είναι αναγκασμένο να βλέπει» τον πατέρα του.

Πηγή: iefimerida

xespao

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: