«Μου είπε ο σατανάς να το κάνω», είπε ο δράστης της δολοφονίας εργάτη γης στην Καβάλα

Ο 40χρονος προσέλαβε το θύμα δήθεν για να κλαδέψει τις ελιές, τον μετέφερε σε χωράφι και αφού τον έβαλε και κλάδεψε, στη συνέχεια τον εκτέλεσε εν ψυχρώ, πυροβολώντας τον με πιστόλι στο κεφάλι

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος Αλβανού εργάτη γης σε αγροτική περιοχή της Καβάλας. Πριν από έναν χρόνο δολοφονήθηκε 58χρονος Αλβανός εργάτης γης στην Κάριανη Καβάλας, από κάποιον που φαίνεται να μην γνώριζε και να μην έχει κανένα προηγούμενο μαζί του. 

Η περίπτωσή του 40χρονου Έλληνα δράστη θεωρείται άκρως επικίνδυνη αφού θεωρούσε ότι τον έβαζε ο… Σατανάς να σκοτώσει. Ο 40χρονος που διατηρούσε το πατρικό του και ελαιώνα στην περιοχή, προσέλαβε το θύμα δήθεν για να κλαδέψει τις ελιές, τον μετέφερε σε χωράφι και αφού τον έβαλε και κλάδεψε στη συνέχεια, τον εκτέλεσε εν ψυχρώ, πυροβολώντας τον με πιστόλι στο κεφάλι.

Ο δράστης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Κατά την ομολογία του ισχυρίστηκε τα εξής: «ο Σατανάς μου είπε να το κάνω».

Οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 40χρονου από την βαλλιστική ταυτοποίηση με σφαίρα από παρόμοιο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, όπου και σε αυτή την περίπτωση ο δράστης της υπόθεσης στην Καβάλα ισχυρίστηκε πως ενήργησε ύστερα από… αίτημα  του Σατανά.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: