Motorcycle of the Year 2022

Με νίκες στις κατηγορίες “Sports Bikes”, “Tourers/Sports Tourers”, “Enduros/Supermotos” και επιπλέον τέσσερις δεύτερες θέσεις και μία τρίτη θέση, η BMW Motorrad πέτυχε ένα ακόμα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην 24η ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού MOTORRAD, “Motorcycle of the Year 2022”.

«Οι εργαζόμενοι της BMW Motorrad και εγώ είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν σε αυτή την ψηφοφορία. Για μία ακόμα φορά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους αναγνώστες του περιοδικού MOTORRAD για την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς εμάς. Αυτή η τεράστια δημοτικότητα, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο, ότι προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους φίλους της μοτοσικλέτας την καλύτερη γκάμα της BMW Motorrad, στην αντίστοιχη κατηγορία της αγοράς», σχολίασε ο Dr. Markus Schramm, επικεφαλής της BMW Motorrad, αναφερόμενος στα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας των αναγνωστών.

Η BMW M 1000 RR κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Sports Bikes”. Οι αναγνώστες του MOTORRAD οι οποίοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία, απέτισαν ιδιαίτερο φόρο τιμής στον εξαιρετικό συνδυασμό κορυφαίων επιδόσεων και υψηλής ενεργητικής ασφάλειας.

Στην κατηγορία “Tourer/Sports Tourer”, η BMW Motorrad πανηγύρισε μία ακόμα νίκη με την BMW R 1250 RS. Οι εξαιρετικές πολύπλευρες ικανότητές της σε ό,τι αφορά τη δυναμική συμπεριφορά, το σπορ χαρακτήρα και την καταλληλότητα για μεγάλα ταξίδια είναι τα στοιχεία που την καθιστούν τόσο επιτυχημένη.

Κατά συρροή νικήτρια, τρόπος του λέγειν, στην κατηγορία “Enduro/Supermotos” είναι η R 1250 GS / Adventure. Από το 2009, είναι η 13η φορά που διαπρέπει σε αυτή την κατηγορία και τυγχάνει της αμέριστης αποδοχής των αναγνωστών του περιοδικού MOTORRAD, χάρη στο μοναδικό, περιπετειώδη και διασκεδαστικό χαρακτήρα της σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, σε επαρχιακούς δρόμους αλλά και off-road διαδρομές.

Στην κατηγορία “Crossover”, η BMW S 1000 XR έλαβε τη δεύτερη θέση. Οι αναγνώστες του MOTORRAD γοητεύθηκαν από το συναρπαστικό μίγμα δυναμικών σπορ χαρακτηριστικών οδήγησης, τις άριστες ικανότητες sports touring και την μοναδική της σχεδίαση.

Η BMW R 18 / Classic κατέκτησε επίσης τη δεύτερη θέση στην κατηγορία “Chopper / Cruiser”, χάρη στο ασύγκριτο μίγμα κλασικής σχεδίασης, βασικής τεχνολογίας και με το μοναδικό κινητήρα μπόξερ των 1800 cc στο επίκεντρο της απόλαυσης του αναβάτη.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν επίσης η BMW R 1250 R στην κατηγορία “Naked Bikes” και οι BMW R nineT / R nineT Pure στην “Modern Classics”. Σε αυτή την κατηγορία, η BMW R nineT Scrambler κατέκτησε την τρίτη θέση.

Ο νέος Επικεφαλής Πωλήσεων και Μάρκας της BMW Motorrad, Dr. Alexander Wehr, δήλωσε επίσης πολύ ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα: «Αυτά τα οκτώ βραβεία με νίκες σε τρεις κατηγορίες επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά ότι εμείς στην BMW Motorrad, είμαστε άριστα οργανωμένοι με μία ευρεία και πολύ συναισθηματική προϊοντική γκάμα, με υπέροχα νέα μοντέλα. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους αναγνώστες του περιοδικού MOTORRAD για τη μεγάλη τους στήριξη, καθώς αποτελεί εξαιρετικό κίνητρο και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, προκειμένου να εδραιώσουμε την ηγετική θέση μας στην αγορά μοτοσικλετών».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2022 στη Στουτγάρδη. Στην 24η ψηφοφορία αναγνωστών για το διαγωνισμό “Motorcycle of the Year 2022”, που θεωρείται η σημαντικότερη του είδους για μοτοσυκλέτες και scooter στην Ευρώπη, συμμετείχαν 52.333 αναγνώστες. Από το 1999, πάνω από μισό εκατομμύριο αναγνώστες έχουν λάβει μέρος σε αυτή την ψηφοφορία. Ως εκ τούτου, τα βραβεία που απονέμονται θεωρούνται από τα πιο πολύτιμα και πολυπόθητα στη βιομηχανία μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο.

Motorcycle of the Year 2022 gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: