Moto Guzzi V100 Mandello – Άνοιξε η προκράτηση και ανακοινώθηκε η τιμή της

Η εντελώς νέα Moto Guzzi V100 Mandello, η μελλοντική μοτοσυκλέτα του εργοστασίου από το Mandello del Lario, όπου ξεκίνησε η θρυλική μάρκα το 1921, είναι από σήμερα διαθέσιμη για διαδικτυακή προκράτηση στη σελίδα motoguzzi.com και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από το Νοέμβριο.

Η Moto Guzzi V100 Mandello ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Moto Guzzi προσφέροντας την παραδοσιακή διάταξη του V2 κινητήρα με τελική μετάδοση με άξονα σε ένα εντελώς σύγχρονο Euro5 κινητήρα τοποθετημένο σε μια σύγχρονη και πλούσια εξοπλισμένη μοτοσυκλέτα.

Μια εντελώς νέα σύγχρονη μοτοσυκλέτα που ξεφεύγει από το πλαίσιο των γνωστών κατηγοριών, συνδυάζοντας ευελιξία και σπορ χαρακτηριστικά σε μια μοτοσυκλέτα με έμφυτες δυνατότητες για ταξίδι.

Τεχνολογικά εξελιγμένη χάρη στη χρήση τεχνολογιών αιχμής σε πολλούς τομείς ανάμεσά τους η προσαρμοζόμενη αεροδυναμική με αναπτυσσόμενα πτερύγια εκτροπής του αέρα στις μεγάλες ταχύτητες, η αδρανειακή πλατφόρμα έξι αξόνων, το Cornering ABS, η ημι-ενεργητική ανάρτηση και το quick shift,.

Η V100 Mandello είναι επίσης η πρώτη Moto Guzzi που φοράει το νέο “compact block” κινητήρα. Η αρχιτεκτονική παραμένει η παραδοσιακή του εγκάρσιου V90° δικύλινδρου κινητήρα αλλά στην πραγματικότητα είναι μια εντελώς νέα διάταξη με το κιβώτιο ταχυτήτων και το συμπλέκτη ενσωματωμένα στο μπλόκ του κινητήρα. Ο νέος κινητήρας είναι υγρόψυκτος με 4βαλβιδες κεφαλές και αποδίδει 115 ίππους με ροπή 105 Nm, το 82% της οποίας είναι διαθέσιμο ήδη από τις 3.500 στροφές/λεπτό.

Υπάρχουν δυο διαθέσιμες εκδόσεις, η Moto Guzzi V100 Mandello, με πλούσιο βασικό εξοπλισμό και η Moto Guzzi V100 Mandello S, με ακόμα υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού.

Η έκδοση V100 Mandello είναι διαθέσιμη σε δυο χρωματισμούς συνδυασμούς τον λευκό Bianco Polare και σε τον παραδοσιακό κόκκινο Rosso Magma, στην τιμή των 15.499 €.
Η έκδοση V100 Mandello S, είναι διαθέσιμη επίσης σε δυο χρωματικούς συνδυασμούς την εμβληματική πράσινη απόχρωση Verde 2121 από τα αγωνιστικά μοντέλα της δεκαετίας του 50 και την σπορ γκρι Grigio Avanguardia, στην τιμή των 17.999 €.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Moto Guzzi

Moto Guzzi V100 Mandello — Άνοιξε η προκράτηση και ανακοινώθηκε η τιμή της gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: