Μοσχάτο: Κατήγγειλε στην Αστυνομία και τον Εισαγγελέα τον 85χρονο πατέρα της ως κρούσμα κορωνοϊού

Καταγγελία στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές έκανε μία κόρη στον 85χρονο πατέρα της προκειμένου να σταματήσει τις άσκοπες μετακινήσεις του εν μέσω κορωνοϊού, καθώς, λόγω απόστασης, δεν είχε άλλο τρόπο να τον ελέγχει.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος έχει πρόβλημα υγείας, μένει μόνος του σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο και δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες που έχει θέσει η κυβέρνηση για απαγόρευση της κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί στο δρόμο χωρίς να σκέφτεται πως αποτελεί κίνδυνο για τους γύρω του, αλλά κινδυνεύει και ο ίδιος.

Η κόρη του, η οποία διαμένει σε περιοχή κοντά στην Ελευσίνα, προσπάθησε να τον πείσει να παραμείνει στο σπίτι για όσο καιρό ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, ωστόσο εκείνος συνέχιζε να βγαίνει ακολουθώντας το καθημερινό του πρόγραμμα.

Έτσι, η γυναίκα απευθύνθηκε αρχικά στις υπηρεσίες του δήμου Μοσχάτου, με τον δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου να συντάσσει αμέσως έγγραφο προκειμένου να ενημερώσει το αρμόδιο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, κάνοντας λόγο «για ύποπτο κρούσμα Covid-19» που κυκλοφορεί ανενόχλητος στους δρόμους.

Η αστυνομία με τη σειρά της ενημέρωσε τον εισαγγελέα, με αποτέλεσμα άνδρες από το Α.Τ Μοσχάτου, μαζί με διασώστες του ΕΚΑΒ με τις ειδικές στολές προστασίας, να μπουν στο διαμέρισμα του 85χρονου, να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο και εν συνεχεία στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Από το περιστατικό έχουν τρομοκρατηθεί οι γείτονες του 85χρονου, με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Βίντεο μέσα από ΜΕΘ με ασθενείς Covid-19

ellada

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: