Most Wanted: Tα 5 χακί ρούχα και αξεσουάρ που θα αποκτήσεις τώρα και θα φοράς για πάντα

Υπάρχει πιο σοφιστικέ απόχρωση από το χακί; Ρητορική είναι η ερώτηση και «όχι» η απάντηση.

Το χακί, ένα χρώμα συνδεδεμένο με δυναμικές εμφανίσεις, με την παραλλαγή, με ρούχα που υποδηλώνουν στρατιωτική θητεία ή έστω μία ροπή προς την άθληση και την ανταγωνιστικότητα, είναι και φέτος ένα από τα must χρώματα για το 2021. Και κατά την ταπεινή μας γνώμη σε μια χρονιά με lockdown και την πλήρη αποθέωση τoυ loungewear και των neutral αποχρώσεων, χρειαζόμαστε κάτι για να «ξυπνήσουμε» την επόμενη σεζόν. Χρειαζόμαστε αυτήν τη σοφιστικέ απόχρωση που συνδυάζεται και με μαύρο αλλά και με γήινες αποχρώσεις δείχνοντας πάντα κομψή και θηλυκή.

Αν θες να επενδύσεις, λοιπόν, σε ένα all season χρώμα που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη στη δουλειά αλλά και στην έξοδο, σε ρούχα αλλά και σε αξεσουάρ, σε total look αλλά και σε μεμονωμένα κομμάτια, τότε το χακί είναι το χρώμα σου γι’ αυτήν την άνοιξη. Επίσης ό,τι ρούχο αποκτήσεις τώρα θα το φοράς και θα είσαι ultra stylish και την επόμενη σεζόν, αυτό στο λέμε με μεγάλη σιγουριά.

Δες παρακάτω τα πέντε χακί φορέματα, παντελόνια, jackets, τσάντες και παπούτσια που θέλουμε -και πιστεύουμε πως θες και εσύ- περισσότερο από ποτέ αυτήν την εποχή στην γκαρνταρόμπα σου. Τα πιο «ποθητά» fashion items σε αυτήν την classy, πράσινη απόχρωση είναι εδώ και περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να τα κάνεις δικά σου! Καλά Ψώνια!
 Most Wanted: Tα 5 πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ σε καρό μοτίβο θα σου φτιάξουν την Κυριακή

Most Wanted: Tα 5 χακί ρούχα και αξεσουάρ που θα αποκτήσεις τώρα και θα φοράς για πάντα
(Aπό αριστερά προς τα δεξιά:) Tσάντα COS www.cosstores.com, Εσπαντρίγιες Tory Burch www.kalogirou.com, Φόρεμα attrattivo www.attrattivo.gr, Jacket Noisy May www.asos.com, Παντελόνι COS www.cosstores.com

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: