Most Wanted: Tα 5 ρούχα και αξεσουάρ από denim για cool εμφανίσεις όλο τον χρόνο

Τα jeans δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα… και πολύ χαιρόμαστε γι” αυτό!

O Andy Warhol είχε πει πως «θέλει να πεθάνει φορώντας το μπλε jean του», ο Giorgio Armani πως «τα jeans αντιπροσωπεύουν τη δημοκρατία στη μόδα και η Diana Vreeland πως «είναι ότι πιο ωραίο έχει δει μετά της Γόνδολες». Η αγάπη των ανθρώπων της τέχνης και της μόδας για το denim είναι κάτι δεδομένο που διαρκεί εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια σηματοδοτώντας τη θέση του στη σύγχρονη, pop κουλτούρα.

Eμείς δεν είμαστε εδώ για να αμφισβητήσουμε τη σημαντικότητα τoυ denim, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Για να παρουσιάσουμε τα πέντε «Most Wanted» ρούχα και αξεσουάρ, φτιαγμένα όλα από το προσφιλές μας υλικό, που πρέπει να αποκτήσουμε το 2021. Τα πιο «ποθητά» fashion items της σεζόν φοριούνται και μαζί -για Canadian tuxedo looks- αλλά και μεμονωμένα με άλλα casual κομμάτια για cool εμφανίσεις πρωί και βράδυ.

Διάλεξε ποια από τα παρακάτω αξίζουν μία θέση στην shopping list σου και φρόντισε να επενδύσεις σε ένα τόσο διαχρονικό υλικό που θα φοράς μία ζωή χωρίς να υπάρχει ο «κίνδυνος» πως θα φύγει κάποια στιγμή από τη μόδα. Το υλικό που καθόρισε τον 21Ο αιώνα θα υπάρχει για πάντα στη ζωή μας. Ευτυχώς!
 Most Wanted: Tα 5 ρούχα και αξεσουάρ σε metallic αποχρώσεις που θα σε κάνουν να λάμψεις

Most Wanted: Tα 5 ρούχα και αξεσουάρ από denim για cool εμφανίσεις όλο τον χρόνο
(Aπό αριστερά προς τα δεξιά:) Jean παντελόνι Sandro στην boutique Sandro στο Golden Hall, Μπλούζα Topshop www.topshop.com, Μπουφάν Staff Jeans www.staff-gallery.com, Πουκάμισο Diesel https://gr.diesel.com, Τσάντα Salt&Pepper x Elena Athanasiou www.saltandpepperjeans.co

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: