Most Wanted: Tα 5 λευκά ρούχα που θα σε πείσουν να δοκιμάσεις το winter white trend

Ποιος είπε ότι φοράμε άσπρα μόνο όταν είμαστε μαυρισμένες;

Winter white (aka το λευκό του χειμώνα): μία χρωματική τάση που είναι πάντα κομψή και διαχρονική και κάνει όλα τα looks να δείχνουν classy και ακριβά. Aυτό δεν σημαίνει όμως πως όλες την υιοθετούμε με την ίδια ευκολία χωρίς δεύτερες σκέψεις. Στο μυαλό των μεσογειακών λαών τα άσπρα σύνολα είναι συνυφασμένα με το καλοκαίρι, την ανάλαφρη γκαρνταρόμπα και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Αυτό μας κάνει λίγο πιο δισταχτικές απέναντι σε ένα total white look τον χειμώνα.

O φετινός χειμώνας, όμως, μας προκαλεί να ξεπεράσουμε τις προκαταλήψεις μας και να υιοθετήσουμε την «πάνλευκη τάση» στα ρούχα και στα αξεσουάρ μέσα από πέντε must have fashion items. Φούστες με μικρές, χρωματικές λεπτομέρειες, chelsea boots σε άσπρο χρώμα, παντελόνια, φορέματα με φουσκωτά μανίκια και φυσικά πλεκτά, είναι μέσα στη λίστα με τις αγορές μας για το 2021.

Φόρεσέ τα όλα μαζί για total white outfits ή συνδύασέ τα με μαύρα ρούχα και αξεσουάρ, όπως τσάντες, παπούτσια, ένα απλό ζιβάγκο ή ένα μάλλινο πανωφόρι, για ασπρόμαυρα σύνολα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Το άσπρο δεν είναι το χρώμα του καλοκαιριού (μόνο!), είναι το χρώμα της κομψότητας, της θηλυκότητας και της φινέτσας και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Καλά Ψώνια!
 Most Wanted: Tα 5 ρούχα και αξεσουάρ σε metallic αποχρώσεις που θα σε κάνουν να λάμψεις

Most Wanted: Tα 5 λευκά ρούχα που θα σε πείσουν να δοκιμάσεις το winter white trend
(Aπό αριστερά προς τα δεξιά:) Φούστα Μaje στο Maje Store στο Golden Hall, πουλόβερ Chloe www.net-a-porter.com/en-gr, Φόρεμα attrattivo www.attrattivo.gr, Παντελόνι Toi-moi www.toi-moi.com, Μποτάκια Τsakiris Mallas www.tsakirismallas.gr

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: