Most Wanted: Tα 5 cream ρούχα και αξεσουάρ που θα «φωτίσουν» τα looks σου

Aυτή η άνοιξη έχει την απόχρωση της γλυκιάς βανίλιας. Ελπίζουμε να έχει και τη γεύση της!

To γλυκό, off-white, χρώμα της κρέμας είναι μία διαχρονική χρωματική επιλογή για το καλοκαίρι, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία απόχρωση που κολακεύει και τις μαυρισμένες επιδερμίδες (προφανώς!) αλλά δείχνει και πολύ κομψό πάνω στις λευκές. Δεν μπορούμε να το εντάξουμε σε καμία λίστα με color trends γιατί είναι μία διαχρονική επιλογή που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Μπορούμε όμως να το εντάξουμε στον κατάλογο με τα must-have items αυτήν την άνοιξη και να αποκτήσουμε ρούχα και αξεσουάρ σε cream απόχρωση που ξέρουμε πως θα αγοράσουμε αυτόν τον Απρίλιο αλλά θα φοράμε μία ζωή.

Επίσης συνδυάζεται τόσο με neutral αποχρώσεις, όπως καφέ, χακί και μπεζ όσο και με έντονα χρώματα που κάνουν statement, όπως είναι το μοβ και το πορτοκαλί. Ένα cream dress μπορείς να το φορέσεις με μία καφέ δερμάτινη ζώνη και χρυσά κοσμήματα και αυτομάτως να κανείς πιο bohemian ένα κομμάτι που είναι σοφιστικέ από τη φύση του.

Παρακάτω βρήκαμε για εσένα τα πέντε «πιο ποθητά» ρούχα και αξεσουάρ για να βρεις το ρούχο στο χρώμα της κρέμας που σε εκφράζει σαν στυλ, που θεωρείς ότι ταιριάζει με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να το κάνεις δικό σου τώρα. Γιατί τι είναι αυτή η άνοιξη αν δεν έχει τη γλύκα μιας cream και τις κομψές αποχρώσεις της; Άνοστη!
 Screen Style: Eντυπωσιακά βραχιόλια που θα σε κάνουν να κουνάς συνέχεια τα χέρια σου στο Zoom call

Most Wanted: Tα 5 cream ρούχα και αξεσουάρ που θα «φωτίσουν» τα looks σου
(Από αριστερά προς τα δεξιά:) Πέδιλα Nak Shoes www.nak.gr, Παντελόνι Cutcuutur www.cutcuutur.com, Γιλέκο “ΑLE www.ale.com.gr, Τσάντα Οmma www.ommaluxurybrand.gr, Jean Replay www.replayjeans.com

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: