Μοσκοβισί: Δεν θα έχει εκπλήξεις η Έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα

Η έκθεση της Κομισιόν για τον ελληνικό προϋπολογισμό που θα παρουσιαστεί στις 21 Νοεμβρίου «δεν θα έχει εκπλήξεις», δήλωσε σήμερα ο Επίτροπος επί των οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος σημείωσε ότι την Τετάρτη η Κομισιόν θα παρουσιάσει την έκθεση της για την Ελλάδα, στο πλαίσιο της ενισχυμένης εποπτείας, σημειώνοντας ότι “δεν θέλω να μιλήσω σήμερα για τα συμπεράσματα της έκθεσης”.

Πρόσθεσε παράλληλα ότι “πρώτον, η συνεργασία με τις [ελληνικές] αρχές ήταν εξαιρετικά θετική και δεύτερον μην περιμένετε κάποια άσχημη έκπληξη στην έκθεση, δεν θα υπάρχει”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, αφού ξεκαθάρισε και αυτός ότι “η Ελλάδα δεν συζητήθηκε ούτε σε αυτό, ούτε και στο προηγούμενο Eurogroup”, τόνισε ότι “η Ελλάδα δεν έλαβε καμία επιστολή από την Κομισιόν για τον προϋπολογισμό της και ξέρετε τι σημαίνει αυτό”. Δήλωσε μάλιστα πως έχει τη βεβαιότητα ότι “οι ελληνικές αρχές θα συνεχίσουν την διαδικασία των μεταρρυθμίσεων και θα υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις των επόμενων ετών για να είναι και στο μέλλον ένα success story”.

oikonomia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: