Moschino x H&M: Οι πρώτες εικόνες από τη συλλογή μας δείχνουν την Gigi Hadid και πολλά metallics

Moschino x H&M: Οι πρώτες εικόνες από τη συλλογή μας δείχνουν την Gigi Hadid και πολλά metallics

Το ότι οι capsule collections που σχεδιάζει η H&M σε συνεργασία με διάφορους σχεδιαστές μόδας γίνονται sold out σε χρόνο dt είναι κάτι γνωστό. Σε ποιο ακριβώς λεπτό όμως θα εξαντληθεί η νέα της συλλογή Moschino x H&M, η οποία λανσάρετε 8 Νοεμβρίου, είναι κάτι το οποίο διαπραγματευόμαστε ακόμα εδώ στο γραφείο.

Από τη στιγμή, δε, που είδαμε και τις πρώτες εικόνες της καμπάνιας με πρωταγωνίστρια την Gigi Hadid, το λεπτό ίσως να έγινε και δευτερόλεπτο στο μυαλό μας. Party clothes που δεν θα αφήσουν καμία ασυγκίνητη σε μεταλλικές αποχρώσεις του χρυσού και του ασημί, δέρμα, παγιέτες και edgy στοιχεία χαρακτηριστικά της αισθητική Οίκου Moschino που μας γυρίζουν πίσω στα 80s.

Και πιο συγκεκριμένα όχι στις μέρες της δεκαετίας του ’80, αλλά στις νύχτες που όλοι χόρευαν απελευθερωμένοι μέσα στις disco. Tα προηγούμενα χρόνια η H&M είχε συνεργαστεί με διάσημους Οίκους Μόδας και Fashion Designers όπως οι: Balmain, Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Alexander Wang, Versace, Erdem και Marni το αισθητικό αποτέλεσμα αυτών των συνεργασιών μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη προσμονή για αυτό το νέο collaboration. Stay tuned μέχρι της 8 Νοεμβρίου, λοιπόν!

Δες επίσης: Βρήκαμε το χειμωνιάτικο styling trick που θα σε κάνει πάντα να φαίνεσαι πολύ κομψή

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: