Moschino: Στην πασαρέλα για τη σεζόν F/W 2021 περπάτησαν tα πιο εμβληματικά supermodels

Moschino: Στην πασαρέλα για τη σεζόν F/W 2021 περπάτησαν tα πιο εμβληματικά supermodels

Το πασίγνωστο ιταλικό brand μας εξέπληξε για άλλη μια φορά!

Στης 25 Φεβρουαρίου, ο σχεδιαστής Jeremy Scott κυκλοφόρησε μια ταινία για τη γυναικεία συλλογή του Moschino και όπως το περιμέναμε, ήταν γεμάτο διάσημους. Η ταινία, με τίτλο Jungle Red, είναι μια εκδήλωση αγάπης προς την παλιά μαγευτική αίγλη του Hollywood. Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε ο οίκος μόδας, ο Scott, καλλιτεχνικός διευθυντής του Moschino, ανέφερε την ταινία «The Women» του 1939 του George Cukor ως η έμπνευσή του για τη συλλογή, συγκεκριμένα μια πολύχρωμη σκηνή επίδειξης μόδας και το γεγονός πως οι γυναίκες στην ταινία βάφουν τα νύχια τους ένα χρώμα που ονομάζεται «jungle red».

Στην συλλογή F/W 2021, η οποία περιέχει signature κομμάτια του Moschino – μίνι φορέματα, έντονες αποχρώσεις και εντυπωσιακά animal prints – είδαμε πολλές γνωστές φυσιογνωμίες. Η Maye Musk (είναι επίσης η μητέρα του Elon Musk), ήταν η οικοδέσποινα του Jungle Red και παρουσίασε τις διαφορετικές ιστορίες. Supermodels όπως η Shalom Harlow, η Joan Smalls, η Amber Valletta, η Miranda Kerr και η Carolyn Murphy περπάτησαν στην σκηνή μεταξύ άλλων. Κάποια looks συμπεριλάμβαναν μια printed τουαλέτα με σύννεφα και αγελάδες, ένα μεταλλικό κροκό μπλέιζερ και μια φούστα που στο τελείωμά της είχε μια χρυσή ουρά. «Η Amber Valetta και η Carolyn Murphy είχαν να εμφανιστούν μαζί σε μια επίδειξη μόδας για πάνω από μια δεκαετία», δήλωσε ο Scott.

Η Stella Maxwell και η Hailey Bieber – οι οποίες έχουν ήδη περπατήσει σε shows του Moschino – έκαναν επίσης την εμφάνισή τους στο show. Η Bieber, η οποία άνοιξε το show του οίκου, φόρεσε ένα ανδρόγυνο ριγέ κοστούμι και το ολοκλήρωσε με μια φεντόρα, ενώ η Maxwell φόρεσε ένα γυναικείο, ροζ σατέν φόρεμα με μια ασορτί τσάντα σε σχήμα μπότας. Το μοντέλο Precious Lee φορούσε ένα ασημένιο φόρεμα με φούντα εμπνευσμένο από τη Marilyn Monroe και ένα μαύρο σάλι με πέντε δάχτυλα σε σχήμα δύο χεριών, ενώ η Dita Von Teese, ήταν αυτή που έκλεισε το show.

Αν και το Jungle Red σηματοδότησε την πρώτη κινηματογραφική καμπάνια του οίκου μόδας, οι τρελές ιδέες δεν είναι καινούργιες για τον Scott. Για παράδειγμα, η επίδειξη μόδας του οίκου για την σεζόν S/S 2021 περιλάμβανε μαριονέτες αντί για μοντέλα.

Συνέχισε λοιπόν στην gallery παρακάτω για να δεις τους celebrities που εμφανίστηκαν στην ταινία μικρού μήκους του Moschino.

 Μία νέα συλλογή ρούχων είναι σαν να φτιάχτηκε για την οικογένεια Bridgerton

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: