Μωρό γεννήθηκε το Halloween και το πρώτο πράγμα που είδε ήταν ο … Τζόκερ [φωτο]

Μια εμπειρία, που μπορεί να μην θυμάται αλλά σίγουρα θα λέει σε όλη του τη ζωή, βίωσε ένα μωράκι που γεννήθηκε τη νύχτα του Halloween.

Γιατί; γιατί το πρώτο πράγμα που είδε μπροστά του ήταν ο… Τζόκερ! Ο θανάσιμος εχθρός του Μπάτμαν απαθανατίστηκε να ξεγεννάει μια γυναίκα στο Ιατρικό Κέντρο της Κομητείας Χένρι, στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Βέβαια, κάτω από το υπέροχο μακιγιάζ και τη στολή βρισκόταν ο μαιευτήρας Paul Locus, ο οποίος είχε εφημερία τη βραδιά του Halloween, αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου και μασκαρεύτηκε στη δουλειά του.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο μαιευτήριο η Brittany Selph, με τις ωδίνες του τοκετού, και ο γιατρός προσφέρθηκε να βγάλει τη στολή και το μέικ απ για να την ξεγεννήσει. Ωστόσο, εκείνη ήταν ενθουσιασμένη με την ιδέα να έχει μια τόσο μοναδική εμπειρία γεννώντας την κορούλα της και επέμεινε να την ξεγεννήσει ο Τζόκερ, χωρίς να του επιτρέψει να αλλάξει το παραμικρό στην εμφάνισή του.

Έτσι, η μικροσκοπική Oaklyn, τις πρώτες στιγμές της ζωής της έξω από την κοιλιά της μαμάς της, αντίκρισε το τρομακτικό πρόσωπο ενός άνδρα με πράσινα μαλλιά και πασαλειμμένο μακιγιάζ να την κοιτά με ένα γλυκό χαμόγελο. Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποια σκέψη πέρασε από το μυαλό της!

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: