Μωρό είναι «εγκλωβισμένο» στην κούνια και ο μεγάλος του αδερφός δίνει την ξεκαρδιστικό λύση! [Βίντεο]

Ξεκαρδιστικό βίντεο! Ο Oliver και ο Finn είναι δύο αδέρφια που εκτός από πολλές ξέγνοιαστες στιγμές μοιράζονται και πολλές γλυκές… αποδράσεις. Μόλις δείτε το βίντεο, θα καταλάβετε!

Η οικογένεια Lanning διατηρεί λογαριασμό στο Youtube που ονομάζεται Daily Bumps. Τα παιδιά της οικογένειας έχουν γίνει σταρ του διαδικτύου.

Οι οικογενειακές τους στιγμές γίνονται viral στο διαδίκτυο, ένα είναι όμως το βίντεο που έχει πραγματικά «λιώσει» όλο το Ίντερνετ. Πρόκειται για την πιο γλυκιά απόδραση! Ο Finn είναι «εγκλωβισμένος» στην κούνια και ο μεγάλος του αδερφός, ο Oliver τον βοηθά να δραπετεύσει!

Μετά από μία μικρή έρευνα του Oliver μέσα στο δωμάτιο του μικρού του αδερφού, σκαρφίζεται έναν απίστευτο τρόπο για να δραπετεύσει ο Finn. Σήκωσε μια μικρή καρέκλα, την έβαλε μέσα στην κούνια του αδερφού του και του έδειξε τον τρόπο να πατήσει πάνω της για να βγει έξω από την κούνια.

«Finn μπορείς να βγεις έξω! Μπορείς! Κάνε το!», ενθαρρύνει τον μικρό του αδερφό! Λίγο αργότερα, το μωρό καταφέρνει να δραπετεύσει και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με τον μεγάλο του αδερφό.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: pronews

(?)

asteia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: