Μόνος Πατέρας μαθαίνει πως να φτιάχνει τα Μαλλιά της Κόρης του και έχει τρελάνει το διαδίκτυο!



Αυτή είναι μια φωτογραφία του Gary πριν από ένα χρόνο. Της κόβει τις αφέλειες, αλλά η μικρή σίγουρα δεν φαίνεται να το απολαμβάνει

Greg Wickherst

Γνωρίζοντας όμως ότι δεν μπορούσε να της έχει τα μαλλιά για πάντα κοντά, αποφάσισε να μάθει μερικά χτενίσματα για να την περιποιηθεί. Επισκέφθηκε λοιπόν το τμήμα καλλυντικών στο IntelliTec College, όπου εργάζεται στις κρατήσεις.

Greg Wickherst

Μετά από μερικές ώρες πρακτικής σε μία κούκλα, έμαθε τη βασική αλογοουρά, την πλεξούδα και έναν κότσο και ήταν έτοιμος να τα δοκιμάσει στην Izzy!

Greg Wickherst

Και σύντομα άρχισε να πειραματίζεται και με πιο περίπλοκα χτενίσματα!

Greg Wickherst

Μπορεί να μην το πιστέψετε, αλλά όλα αυτά τα χτενίσματα βασίζονται στη βασική τεχνική που έμαθε στο πρώτο του μάθημα.

Greg Wickherst

Greg Wickherst

Μπορεί όλο αυτό να ξεκίνησε για να ευχαριστήσει την Izzy, αλλά ο Gary έχει αρχίσει να απολαμβάνει πραγματικά το χόμπι του!



Greg Wickherst

Αυτή η ιστορία έχει συγκεντρώσει πολλή προσοχή και πολλοί άλλοι πατέρες εξέφρασαν την επιθυμία τους να μάθουν πως να φτιάχνουν τα μαλλιά από τις κόρες τους. Έτσι, στο IntelliTach ξεκίνησε μία καμπάνια όπου οι μπαμπάδες μπορούν να πάνε και να μάθουν μερικά βασικά χτενίσματα.

Greg Wickherst

Ο Gary έχει γίνει πηγή έμπνευσης για πολλούς μόνους γονείς εκεί έξω. Η συμβουλή του γι” αυτούς είναι να αφήσουν τη ζώνη άνεσής τους και να μάθουν ό,τι χρειάζεται για να καλύψουν τις ανάγκες του παιδιού τους.

Greg Wickherst

Ένας μόνος μπαμπάς μπορεί να μάθει πολλά πράγματα για την κόρη του και ο Gary αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που ένας μπαμπάς δεν μπορεί να προσφέρει. Κάνει πολύ καλή δουλειά και δίνει στην Izzy τα πάντα. Μας άρεσε πολύ η προσπάθεια του Gary και είμαστε σίγουροι ότι η Izzy θα μεγαλώσει και θα γίνει μια έξυπνη γυναίκα με αυτοπεποίθηση!



Originally posted 2016-07-16 21:30:24.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: