Monochrome: Πώς να πετύχεις το τέλειο μονόχρωμο σύνολο σύμφωνα με την Kate Middleton

Άλλη μια εμφάνιση που την καθιστά την Δούκισσα την απόλυτη style icon και… μας βάζει σε mood για shopping! 

Mόνο η ολοένα και πιο κομψή Kate Middleton θα μπορούσε να φορέσει ένα μονόχρωμο σύνολο με τέτοια αίγλη! Κοιτάζοντας την εντυπωσιακή εμφάνιση της Δούκισας του Cambridge στο Λονδίνο σκέφτομαι πως το να πας μια κλασική μπλούζα ζιβάγκο στο επόμενο επίπεδο αποδεικνύει ότι ένα basic ρούχο μπορεί να γίνει πραγματικά ενδιαφέρον.

Το look της Δούκισσας

Για να λανσάρει την καμπάνια της «Taking Action On Addiction», η Middleton επέλεξε ένα κόκκινο ζιβάγκο από τον οίκο Ralph Lauren και το συνδύασε με μια πλισέ φούστα σε maxi γραμμή με την υπογραφή του οίκου Christopher Kane και Ralph Lauren nude γόβες.

Παρόλο που η Kate φοράει και ξαναφοράει πολύ συχνά τα ίδια ρούχα, κάποιες φορές οι τιμές των κομματιών που επιλέγει είναι λίγο τσιμπημένες. Είναι μια Δούκισσα άλλωστε! Η πλισέ φούστα της ανέρχεται στις €895, το ζιβάγκο της στα €266, η DeMellier micro τσάντα της στα €376 και τα Ralph Lauren τακούνια της στα €544. Για το συγκεκριμένο της σύνολο η Kate φαίνεται να πήρε την συμβουλή του συζύγου της William, καθώς ο πρίγκιπας φόρεσε ένα ζιβάγκο την περασμένη Κυριακή. 

Monochrome: Πώς να πετύχεις το τέλειο μονόχρωμο σύνολο σύμφωνα με την Kate Middleton

Η Kate Middleton φοράει ξανά και ξανά το ίδιο φόρεμα (και η επιλογή δεν είναι θέμα κόστους)

Πώς να αντιγράψεις το σύνολο και να σπάσεις τη στυλιστική μονοτονία

Με αυτό το σύνολο η Kate υιοθέτησε πολλά διαφορετικά trends. Καταρχάς, η μονοχρωμία παραμένει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και αυτή τη σεζόν. Το ζιβάγκο και η πλισέ φούστα έχουν επίσης επιστρέψει στη στιλιστική επικαιρότητα δυναμικά το 2021. Αν θέλεις να εντάξεις το χρώμα στις εμφανίσεις σου και θέλεις συγχρόνως μια safe επιλογή, τότε το look της Middleton είναι ιδανικό για εσένα. Αν από την άλλη είσαι πιο τολμηρή, θα σου προτείναμε αντί για μια nude τσάντα να επιλέξεις μια σε έντονο χρώμα, όμως μπλε.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις 7 τσάντες που πιστεύουμε πως θα απογειώσουν αυτό το look!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: