Μόνο με SMS η πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας από 15 Ιουνίου

Μόνο με sms προς τα οργανωμένα πάρκινγκ της περιοχής θα γίνεται η διέλευση των αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας από τις 15 Ιουνίου. “Καμπάνα” 150 ευρώ για τους παραβάτες.

Μεγάλες αλλαγές όσον αφορά στην πρόσβαση και την διέλευση με ΙΧ από το κέντρο της Αθήνας από τις 15 Ιουνίου, καθώς θα απαιτείται αποστολή γραπτού sms.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και επιπλέον επιλογές για να μπορούν οι πολίτες να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους.

Ο δήμος, δε, εξετάζει το ενδεχόμενο οι μόνιμοι κάτοικοι να επιδεικνύουν μόνο την σχετική κάρτα στάθμευσης και όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν κράτηση σε συγκεκριμένα πάρκινγκ. Σε περίπτωση ελέγχου θα επιδεικνύουν το sms που έχουν αποστείλει από το οποίο θα επιβεβαιώνεται η κράτηση.

Όσον αφορά στους εργαζόμενους στην περιοχή, θα σταθμεύουν μόνο σε θέσεις πάρκινγκ τις οποίες θα έχουν μισθωθεί.

Οι δρόμοι που θα κλείσουν για τα έργα είναι οι εξής: Αθηνάς, Ερμού, Μητροπόλεως, Αιόλου, Ολγας, Ηρώδου Αττικού, Σίνα και Ρήγα Φεραίου.

Το εμπορικό τρίγωνο που περικλείεται από τις οδούς Μητροπόλεως — Ερμού — Αθηνάς — Σταδίου και το τμήμα της οδού Ερμού από την οδό Αθηνάς έως την οδό Αγ. Ασωμάτων και η Πλάκα που περικλείεται από τις οδούς Μητροπόλεως — Ερμού — Αγίων Ασωμάτων — Αποστόλου Παύλου — Διονυσίου Αρεοπαγίτου — Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας — Φιλελλήνων.

Επίσης, θα επεκταθούν τα πεζοδρόμια στην Πανεπιστημίου και στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος με αντίστοιχη μείωση των λωρίδων κυκλοφορίας.

Διαβάστε ακόμη: Έκτακτη απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: