Mόνη και καλεσμένη σε γάμο; Οι ατάκες που θα σιχαθείς να ακούς

Λίγες μέρες πριν, κλήθηκα να παρηγορήσω μία φίλη μου που η αλήθεια είναι ότι πραγματικά περνούσε δύσκολα. Ξέρεις τι είναι να έχεις περάσει τα πρώτα-άντα, να μην έχεις σχέση και να καλείσαι να παραβρεθείς στο γάμο της… μικρότερης ξαδέρφης σου; Ναι, είναι ένας εφιάλτης και δεν το εύχομαι ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Για να μην τα πολυλογώ, η φίλη μου η δύσμοιρη επί μία εβδομάδα μοιρολογούσε για τα χρόνια τα χαμένα και για το γεγονός ότι θα μείνει στο ράφι! Ε όχι κι έτσι… Λοιπόν επειδή η κατάστασή της με θορύβησε, και με στενοχώρησε φυσικά, έχω να δώσω μερικές συμβουλές σε όλους αυτούς τους… ασυνείδητους με πετάνε την ερώτηση στη single που έχει σκάσει μόνη της στο γάμο-ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ-και δεν ενδιαφέρονται για την ψυχική της ισορροπία! Τις συγκέντρωσα εδώ με την ελπίδα να γίνει το εγχειρίδιο των απανταχού αδιακρίτων!

1. «Πετάνε την ανθοδέσμη, τρέξε»: Αυτό το αστείο με την ανθοδέσμη θα πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή, διότι έχει καταντήσει αηδία. Είναι ρατσιστικό και σίγουρα εντελώς ανούσιο διότι εγώ προσωπικά δεν έχω δει έμπρακτα αποτελέσματα του εθίμου αυτού. Άσε που κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή η σωματική της ακεραιότητα από τις πιο ενθουσιώδεις.

2. «Πού είναι ο συνοδός σου;»: Κάτω από το τραπέζι, δεν τον είδες; Για κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ πολύ.

3. «Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον αυτός ο γάμος»: Από την άποψη πάντα των αντρών που κυκλοφορούν! Το ότι όλοι θεωρούν ότι στους γάμους γίνονται οι καλύτερες γνωριμίες πώς σου φαίνεται; Διότι συνήθως μόνος πας μόνος γυρίζεις. Όπως ακριβώς θα συμβεί και σε ΑΥΤΟΝ!

4. «Εσύ και ο Γιάννης θα είστε τόσο ταιριαστοί»: Το λέει συνήθως η θεία σου που δεν ξέρει τι της γίνεται, για έναν άνθρωπο που μόλις γνώρισες και δεν είναι καθόλου του γούστου σου. Έλεος πια.

5. «Σε βάλαμε στο τραπέζι των παιδιών»: Είναι η στιγμή που ο εγωισμός και η ενήλικη υπόστασή σου δέχεται σοβαρό πλήγμα. Είναι η στιγμή που τρέχεις στο μπάνιο για να διορθώσεις το ρίμελ (και καλά) ενώ αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να βάλεις τα κλάματα και να σπάσεις πράγματα. Το κάνεις!

6. «Παίζει το Single Ladies της Beyonce. To τραγούδι σου»: Το τραγούδι μου είναι το Τράβα μπρος της Αλίκης. Και δε θα το χορέψω!

7. «Αυτός ο γάμος δε σε κάνει να θέλεις να βρεις τον ένα και μοναδικό;»: Γιατί υπάρχει κάποια που δε θέλει; Το θέμα είναι αν αυτός που ρωτάει, έχει κάτι να προτείνει. Αν όχι, ας σωπάσει για πάντα!

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: