Mondial de l’Auto a Paris : H DS Automobiles… ηλεκτρίζει και παρουσιάζει την “L’ART DU VOYAGE”

Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες θα κάνει αύριο Δευτέρα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2022,η  DS Automobiles. Οι προβολείς θα πέσουν στο περίπτερο της DS που βρίσκεται στην Αίθουσα 4 του Parc des Expositions στο Porte de Versailles. Εκεί η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει αρχικά στους εκπροσώπους του ειδικού τύπου και στη συνέχεια στις δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες εκατοντάδες δύο ολοκαίνουργια μοντέλα.

Η ιδιαίτερη σχεδίαση του περιπτέρου της DS Automobiles θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης, που θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη γαλλική μάρκα και την “τέχνη του ταξιδιού” με τον ιδιαίτερο τρόπο και το ύφος που μόνο οι Γάλλοι μπορούν να προσφέρουν.

Οι παγκόσμιες πρεμιέρες αφορούν τα μοντέλα DS 3 και DS 9 OPÉRA PREMIÈRE ενώ στο μεγάλο περίπτερο θα υπάρχουν όλες οι εκδόσεις των DS 4 και του νέου DS 7.

Η γαλλική φίρμα με την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της στην ηλεκτροκίνηση δίνει σε όλα της τα μοντέλα μια ιδιαίτερη φινέτσα και προσφέρει στους απαιτητικούς πελάτες άνεση στο ταξίδι.

Η γαλλική “τέχνη του ταξιδιού”, ξεκινά από τη δημιουργία του περιπτέρου της DS Automobiles, όπου κυριαρχεί η κορυφαία ποιότητα σε όλα τα υλικά που «ντύνει» και εξοπλίζει τα αυτοκίνητα της. Από τις κουρτίνες και τα χρώματα, που κάνουν αντίθεση με τη φυσική λάμψη του ξύλου μέχρι και τα μαύρα πάνελ που χρησιμοποιούνται ως διαχωριστικοί τοίχοι.

Αυτό που κάνει τα DS να ξεχωρίζουν είναι η ατμόσφαιρα που είναι αρωματισμένη με την αύρα της γαλλικής φίρμας αλλά και η ατμοσφαιρική μουσική που «απλώνεται» στο εσωτερικό των αυτοκινήτων από τα ηχεία  της FOCAL.

Η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την αποκάλυψη της γκάμας E-TENSE στο περίπτερο της DS Automobiles, προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει τον κόσμο της μάρκας ανακαλύπτοντας εξαιρετικά σχέδια και μια μοναδική προσέγγιση της γαλλικής τεχνογνωσίας.

Το νέο DS 3, το είδαν για πρώτη ,όσοι βρέθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Όμως αύριο κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση .

Οι πύλες της έκθεσης ανοίγουν στις 17 Οκτωβρίου και θα κλείσουν την Κυριακή στις 23 Οκτωβρίου.

Εκτός όμως από το DS 3, παγκόσμια πρώτη κάνει και το DS 9 E-TENSE OPÉRA PREMIÈRE που είναι η κορωνίδα στη γκάμα. Το μοντέλο αυτό που θα είναι ενσάρκωση της εξαιρετικής φινέτσας, θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό και οι παραγγελίες θα είναι μετρημένες.

Το εσωτερικό του DS 9 OPÉRA PREMIÈRE είναι διακοσμημένο με το κορυφαίας ποιότητας Pearl Grey Leather Nappa πάνω από όλα τα πάνελ του ταμπλό και των θυρών. Ξεχωρίζουν αμέσως οι λεπτές ραφές Pearl. Τα καθίσματα στην εμβληματική ταπετσαρία που προσομοιάζει το σχέδιο των δερμάτινων λουριών υψηλής ωρολογοποιίας και είναι φινιρισμένη με ένα ελαφρύ Pearl Grey Leather Nappa. Εκτός από το Perla Nera Black, το Platinum Grey και το Crystal Pearl, στο Νέο DS 9 κάνει ντεμπούτο ως αποκλειστικό χρώμα το Whisper.

Οι επικεφαλής της DS Automobiles εκτός από την αποκάλυψη των νέων μοντέλων θα περάσουν το μήνυμα της τεχνογνωσίας για τα πολυτελή τους αυτοκίνητα ενώ θα δώσουν έμφαση στη μεγάλη αυτονομία μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Στο ίδιο περίπτερο θα υπάρχει ένα DS 4, με ένα νέο πακέτο πολύ premium προδιαγραφών καθώς επίσης και το DS 7 που είδαμε και οδηγήσαμε πριν από μερικούς μήνες. Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τις καινοτομίες , την υψηλή τεχνολογία DS E-TENSE PERFORMANCE και θα γνωρίσουν το μονοθέσιο DS E-TENSE FE21 του Πρωταθλήματος της Formula E.


¢ LAURENT NIVALLE

Η DS είναι ο πρώτος κατασκευαστής premium που βρίσκεται στη Formula E από το 2015. Ακολουθεί και υποστηρίζει την εξέλιξη της 100% ηλεκτρικής σειράς αγώνων. Είναι ο μόνος premium κατασκευαστής που έχει αγωνιστεί σε όλες τις σεζόν της Formula E από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η DS Automobiles, άφησε το στίγμα της στις τέσσερις εποχές του μονοθέσιου GEN2.

 

 

Mondial de l’Auto a Paris : H DS Automobiles… ηλεκτρίζει και παρουσιάζει την “L’ART DU VOYAGE” gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: