Mom's jeans: Πώς να τα φορέσεις ανάλογα με το στιλ σου

Ένα τέτοιο κομμάτι είναι και τα mom’s jeans, τα οποία φαίνεται ότι έχουν ακόμα δρόμο να διανύσουν στο street style. Και δικαιολογημένα θα σου πω εγώ, αφού τόσο οι denim lovers όσο κι όσες απλά το αντιμετωπίζουν ως ένα ακόμα παντελόνι, δεν μπορεί να μην βρουν τρόπο να συνδυάσουν αυτό το denim στιλ.

Τα παρακάτω looks είναι απλά μία ακόμα απόδειξη ότι τα mom’s jeans μπορούν να σταθούν σε κάθε στιλ, να σε συνοδεύσουν όλη μέρα, στο γραφείο ή τη βόλτα και φυσικά να στηρίξουν το προσωπικό σου στιλ, χωρίς να σε δυσκολέψουν στους συνδυασμούς.

Urban

Ένας από τους πιο cool τρόπους να φορέσεις τα mom’s jeans είναι με το crop cardigan, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη γραμμή των street trends. Τα sneakers σου είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή για να ολοκληρώσεις το look, του οποίου σίγουρα θα χαρείς την άνεση πολλές φορές.

Chic

Πάντα μπορείς να κάνεις την διαφορά, ταιριάζοντας το denim ύφασμα με ένα πιο φίνο, όπως είναι το μεταξωτό. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις ένα κομψό outfit που με ένα ζευγάρι pumps θα σε συνοδεύσει όλη μέρα.

Sophisticated

Τι πιο εύκολο από το να φορέσεις με το τζιν παντελόνι το αγαπημένο σου t-shirt κι ένα blazer. Δώσε την προσωπική σου στιλιστική ταυτότητα με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ και το αποτέλεσμα θα σε βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη.

Frenchy

Για σένα που δυσκολεύεσαι να συνδυάσεις το denim με το french στιλ που αγαπάς, το παραπάνω outfit είναι σίγουρα η λύση για να τα καταφέρεις. Ένα ρομαντικό top κι ένα ζευγάρι mules αρκούν για να χαρίσουν την εκλεπτυσμένη κομψότητα στο αποτέλεσμα.

Minimal

Με ένα πλεκτό, μαύρο, ζιβάγκο κι ένα ζευγάρι μαύρα booties έχεις το πιο safe outfit για τις μέρες που θες να είσαι στιλάτη αλλά και άνετη στην πόλη.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: