Μοίρασε ειδοποιητήρια απέλασης σε συμμαθητές του

Μια κακόγουστη πλάκα έκανε ένας μαθητής Λυκείου στη Καλιφόρνια, μόλις ένα 24ωρο μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.

Ο μαθητής είχε την φαεινή ιδέα να μοιράσει σε συμμαθητές του διαφόρων εθνοτήτων επιστολές με θέμα την απέλαση τους.

Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του. Ο μαθητής πιάστηκε στα πράσα αφού οι κάμερες τον πρόδωσαν ενώ το επίμαχο βίντεο με τον ίδιο να μοιράζει τις πλαστές επιστολές, ανέβηκε στο Twitter για τουλάχιστον 24 ώρες. Το βίντεο έχει πλέον διαγραφεί, σύμφωνα με τον επιθεωρητή του Λυκείου «Shasta High School», Τζιμ Κλόνει.

Το όνομα του μαθητή , ο οποίος μοίραζε για μία ολόκληρη ημέρα τις πλαστές επιστολές σε μαθητές διαφόρων εθνοτήτων, δεν δόθηκε στην δημοσιότητα.
Ο Τζιμ Κλόνει, πάντως, επεσήμανε ότι, δεν ήταν απολύτως σίγουρος για το αν οι πλαστές επιστολές σχετίζονται με την ανάδειξη του Τραμπ στο αξίωμα του 45ου προέδρου των ΗΠΑ αν και, όπως τόνισε , θα ήταν δύσκολο να πει ότι δεν έχουν σχέση.

Ο Αμερικανός μαθητής, πάντως, φέρεται να δήλωσε στην διεύθυνση του σχολείου ότι οι επιστολές γράφτηκαν ως αστείο κι ότι τις διένειμε μόνο στους φίλους του για να σπάσουν πλάκα.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Ο Σύλλογος ζήτησε από την διεύθυνση του σχολείου την υποδειγματική τιμωρία του μαθητή επισημαίνοντας ότι, οι γονείς των μαθητών που έλαβαν την επιστολή που τους ενημέρωνε ότι απελαύνονται, είναι οργισμένοι με το περιστατικό.

protothema.gr

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: