«Μοιραία Έλξη»: Έρχεται στον Ant1 (trailer+photos)

Πάθos, έpωτας, ίντριγκα, μυστήριο και δράμα «μπερδεύονται» σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης και εκδίκησης η οποία έρχεται από Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 16:30 στον Ant1, που εξέδωσε ανακοίνωση με αναλυτικές πληροφορίες…
«Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με μία νέα τηλεοπτική πρόταση για τη σεζόν, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και καθημερινά στις 16:30, που υπόσχεται να μας καθηλώσει! Η σειρά «ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ» που έκανε πρεμιέρα στο τουρκικό STAR TV τον περασμένο Νοέμβριο,  σημειώνει καθημερινά ρεκόρ τηλεθέασης, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και τα social media να χτυπούν κόκκινο.
Πρωταγωνιστές της σειράς, δύο super star της Τουρκίας αλλά και ήδη γνωστοί και αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, ο Kıvanç Tatlıtuğ (ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ, AΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ)  και η Tuba Büyüküstün (ASI), ενώνουν τις δυνάμεις τους και η συνέχεια είναι εκρηκτική.
Ο Τζεσούρ (Kıvanç Tatlıtuğ) είναι ένας νεαρός, γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, ο οποίος έρχεται να εγκατασταθεί σε μια μικρή αγροτική πόλη, την Κορλουντάγ, αποκρύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα. Εκεί, θα γνωρίσει εντελώς απροσδόκητα μια όμορφη κοπέλα, τη Σουχάν (Tuba Büyüküstün). Οι δύο νέοι εpωτεύονται παράφορα, όμως ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό έρχεται για να δοκιμάσει την αγάπη τους. Ο Τζεσούρ θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Ταχσίν Κορλουντάγ (Tamer Levent), έναν πανίσχυρο επιχειρηματία τον  οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο του πατέρα, του παππού και της γιαγιάς του. Ο Ταχσίν Κορλουντάγ όμως είναι και πατέρας της όμορφης Σουχάν.
Η Σουχάν (Tuba Büyüküstün) είναι επιτυχημένη και δυναμική επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας αρωμάτων και η αγαπημένη κόρη του πατέρα της. Φαίνεται ήρεμη και χαρούμενη, αλλά δε διστάζει να αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε προκειμένου να ξεπεράσει τα εμπόδια που της παρουσιάζονται. Όταν ο Τζεσούρ μπαίνει στην ζωή της, ο κόσμος της  ανατρέπεται. Η παρουσία αυτού του γοητευτικού άντρα την κάνει συναισθηματικά ευάλωτη και την παρασύρει σε ένα δρόμο  γεμάτο μυστικά από το παρελθόν, με αποτέλεσμα να  κλονίζεται η εμπιστοσύνη της απέναντι σε όλους και σε όλα. Σε τραγική θέση θα βρεθεί και η όμορφη Σουχάν όταν θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα στον έpωτά της και τον πατέρα της.
Ο Ταχσίν Κορλουντάγ (Tamer Levent) είναι ένας πανίσχυρος επιχειρηματίας που κινεί όλα τα νήματα εμφανώς ή αφανώς στην πόλη του Κορλουντάγ και είναι ο πατέρας της Σουχάν και του Κορχάν. Είναι χήρος για πολλά χρόνια και η Ανταλέτ είναι η σύντροφός του. Ο Ταχσίν έχει χτίσει μία αυτοκρατορία και του ανήκει το μεγαλύτερο μέρος της γης στην πόλη την οποία ίδρυσε ο ίδιος και της έδωσε το όνομά του. Ο πλούτος του και η μεγάλη επιρροή που ασκεί κάνει τους κατοίκους να τον φοβούνται και να τον σέβονται. Δεν υπάρχει μέρος ή άνθρωπος στην πόλη που να μην ελέγχει.
Ο Κορχάν (Erkan Avcı) είναι ο γιος του Ταχσίν και μεγάλη απογοήτευση για τον πατέρα του, κάτι το οποίο γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά. Ο Κορχάν είναι ήρεμος και μετριοπαθής σε αντίθεση με το δυναμικό πατέρα του. Είναι παντρεμένος με την Τζαχιντέ με την οποία προσπαθούν να κάνουν παιδί χωρίς επιτυχία.  Όταν η Τζαχιντέ μένει έγκυος, η θέση του στην οικογένεια αλλάζει προς το καλύτερο καθώς ανεβαίνει  στα μάτια του πατέρα του.
Η Τζαχιντέ (Sezin Akbaşoğulları) είναι γυναίκα του Κορχάν και ηθοποιός χωρίς να έχει κάνει όμως καριέρα. Ο γάμος της με τον Κορχάν της έδωσε τη δυνατότητα να ζήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν. Η Τζαχιντέ είναι υπερβολικά φιλόδοξη, πανούργα και ασκεί μεγάλη επιρροή στον Κορχάν. Είναι αποφασισμένη να κληρονομήσει όλη την περιουσία του Ταχσίν Κορλουντάγ και να μην αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδιά της. Είναι άπληστη και έχει επικίνδυνους φίλους.
Η Μιχριμπάν (Devrim Yakut) είναι μία πανίσχυρη γυναίκα, η οποία ζει στο Κορλουντάγ. Χρόνια πριν ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ταχσίν, αλλά την εγκατέλειψε την ημέρα του γάμου της, για να παντρευτεί τη μητέρα της Σουχάν. Παρόλο που η Μιχριμπάν συνεργάζεται ενίοτε με τον Ταχσίν, δεν ξεχνάει ποτέ την προδοσία εις βάρος της.  Πρόκειται για έναν «ψυχρό πόλεμο» μεταξύ των δύο ηρώων. Όταν φτάνει ο Τζεσούρ στην πόλη, η Μιχριμπάν βρίσκει ένα σύμμαχο ενάντια στον Ταχσίν και έρχεται πιο κοντά στην εκδίκηση που ζητά όλα αυτά τα χρόνια.
O Μπουλέντ (Serkan Altunorak), γιος της Μιχριμπάν και ο φίλος της Σουχάν, είναι ένας πολύ φιλόδοξος άντρας. Ελπίζει να παντρευτεί την παιδική του φίλη Σουχάν με στόχο να αποκτήσει μεγαλύτερη επιρροή στο Κορλουντάγ. Όταν ο Τζεσούρ πλησιάζει τη Σουχάν, γίνεται ο μεγαλύτερος εχθρός του και αποφασίζει να συμμαχήσει με την Τζαχιντέ. Αυτή η συμμαχία όμως θα αποβεί καταστροφική για τον Μπουλέντ, ο οποίος αναγκάζεται τότε να ζητήσει τη βοήθεια ενός πολύ επικίνδυνου άντρα.
Η Ανταλέτ (Νihan Büyükağaç) είναι η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου της πόλης και η σύντροφος του Ταχσίν. Εκτός από τη Σουχάν, η Ανταλέτ είναι το μόνο πρόσωπο για το οποίο νοιάζεται ο Ταχσίν. Παρόλο που η Ανταλέτ είναι ισχυρή και δυναμική γυναίκα, στο όνομα της αγάπης της για τον Ταχσίν, έχει αποδεχθεί ότι θα έρχεται δεύτερη στη ζωή του. Ένα μεγάλο μυστικό από το παρελθόν συνδέει την Ανταλέτ και τον Ταχσίν και όταν ο Τζεσούρ φθάνει στην πόλη αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να το ανακαλύψει.
Ο Κεμάλ (Firat Altunmeşe) είναι ο ιπποκόμος της οικογένειας και αρραβωνιασμένος με την κόρη του οικονόμου, Σιρίν. Ο Τζεσούρ προσλαμβάνει τον Κεμάλ όταν τον απολύει ο Ταχσίν. Ο Κεμάλ παντρεύεται τη Σιρίν και σταδιακά γίνεται ο έμπιστος άνθρωπος και φίλος του Τζεσούρ.
Η Σιρίν (Irmak Örnek) είναι κόρη του οικονόμου Σαλίχ και της Ρεϊχάν. Είναι αρραβωνιασμένη με τον Κεμάλ και είναι η καλύτερη φίλη και έμπιστη της Σουχάν. Η Σιρίν είναι ο αγγελιοφόρος και ο σύνδεσμος επικοινωνίας μεταξύ του Τζεσούρ και της Σουχάν και στηρίζει τη σχέση τους.
Ο Σαλίχ  (Okday Korunan) είναι ο οικονόμος της οικογένειας Κορλουντάγ και το δεξί χέρι του Ταχσίν. Είναι η «σκιά» της οικογένειας και θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει. Ο Σαλίχ  φροντίζει με κάθε τρόπο να μη μάθει κανείς τα μυστικά του.
Η Μπανού (Gözde Türkpençe) είναι δικηγόρος και η πρώην του Τζεσούρ από το σχολείο. Όταν μεγάλωσαν, οι δρόμοι τους χώρισαν. Γνωρίζει το μυστικό του Τζεσούρ, το οποίο τους φέρνει κοντά, αυτή τη φορά όμως όχι ως εραστές αλλά ως σύμμαχοι στον αγώνα για εκδίκηση. Παρόλα αυτά, με το πέρασμα του χρόνου η Μπανού θα ζηλέψει τη Σουχάν φέρνοντας τον Τζεσούρ αντιμέτωπο με απρόσμενες συνέπειες.
Η Ρεϊχάν (Işil Dayioğlu) είναι η υπηρέτρια της οικογένειας Κορλουντάγ και εργάζεται για την οικογένεια πολλά χρόνια. Είναι η γυναίκα του Σαλίχ και μητέρα της Σιρίν. Η Ρεϊχάν είναι μία γυναίκα με χρυσή καρδιά, αγνοώντας τη σκοτεινή πλευρά του άντρα της.
Η Χούλια (Zeynep Kiziltan) είναι μία εταίρα η οποία αναζητά την πολυτελή ζωή. Είναι μία γυναίκα επικίνδυνη και δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα προκειμένου να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της. Γνωρίζει το μυστικό της Τζαχιντέ και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Η Χούλια πιστεύει ότι η συμφωνία που θα κάνει με την Τζαχιντέ θα της δώσει τη δυνατότητα να ζήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν.
Η Νετζά (Cansu Tünedir) δουλεύει στο φαρμακείο της Ανταλέτ. Είναι ένα πρόσχαρο κορίτσι που όμως έχει ένα ελάττωμα.. Δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά.
Ο Ριφάτ (Müfit Kayacan) είναι πρώην αστυνομικός ο οποίος γνωρίζει το μυστικό του Τζεσούρ. Τώρα είναι ιδιοκτήτης ενός συνεργείου αυτοκινήτων και ζει έξω από την πόλη του Κορλουντάγ. Παρόλο που δεν εμφανίζεται στην εταιρεία του Τζεσούρ, παραμένει αληθινός φίλος και προστάτης του.
Θα καταφέρει ο Τζεσούρ να πάρει την εκδίκηση που επιθυμεί; Θα μπορέσει η Σουχάν να βρει την αγάπη και την ευτυχία δίπλα στον Τζεσούρ; Ο έpωτας θα αποδειχτεί πιο δυνατός από την πατρική αγάπη και ισχυρότερος από την προδοσία;  
Ένα παλιό μυστικό, ένας μεγάλος αλλά επικίνδυνος έpωτας και παιχνίδια ισχύος βρίσκονται καθημερινά στο προσκήνιο κάνοντας τη σειρά εθιστική! Έpωτας, δίψα για εκδίκηση, ένοχα μυστικά,  ζήλια, επικίνδυνα παιχνίδια, δολοπλοκίες, συγκρούσεις και πολλές ανατροπές κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, με τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο να… τρέχουν!»

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: