Μοντέλο του OnlyFans: «”Εξερράγη” το κεφάλι μου κατά τη διάρκεια πτήσης μετά από πλαστική επέμβαση»

Μοντέλο του Only Fans με το όνομα Weronika έπαθε το σοκ της ζωής της όταν το κεφάλι της «εξερράγη» μέσα στο αεροπλάνο λίγο μετά την πλαστική επέμβαση «cat eye» που είχε κάνει στην Τουρκία.

«Ήμασταν στο αεροπλάνο, όλα ήταν χαλαρά, είχαμε πέσει για ύπνο γιατί ταξιδεύαμε από τις 2:00 π.μ., και ξυπνάω με πάρα πολύ πόνο», λέει το μοντέλο από το Ηνωμένο Βασίλειο, στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

«Πονούσα παντού», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Σηκώθηκα, πήγα στην τουαλέτα και άκουγα την καρδιά μου να χτυπάει γρήγορα και είπα “Τι στο διάολο συμβαίνει;”».

Στην βίντεο που ανέβασε τα οποία έχουν γίνει viral με πάνω από 8,8 εκατομμύρια προβολές, η Weronika — που μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μέση δαχτυλίδι και τα ζουμερά οπίσθια — εξήγησε ότι είχε υποβληθεί σε κανθοπλαστική, ή αλλιώς την επέμβαση που φτιάχνει τα μάτια της γάτας, λίγες ώρες πριν εκείνη και ο φίλος της μπουν στο αεροπλάνο.

Κατά τη διάρκεια της αισθητικής επέμβασης, ο χειρουργός δημιουργεί μια τομή στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου, κόβει τον τένοντα, τον σφίγγει και τον τραβάει σε ανυψωμένη θέση κλείνοντας την τομή με ράμματα.

Ωστόσο, η Weronika ισχυρίστηκε ότι ο χειρουργός που της έκανε την επέμβαση δεν της είχε δώσει τα έγγραφα που θα της επέτρεπαν να ταξιδέψει αμέσως με αεροπλάνο.

Χωρίς τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα, το προσωπικό του αεροδρομίου αρνήθηκε να την αφήσει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μέχρι να ελεγχθεί από έναν επιτόπιο γιατρό, κάτι που όπως είπε της κόστισε 100 δολάρια.

Αφού πήρε το «οκ» από τον γιατρό του αεροδρομίου, η Weronika, της οποίας το κεφάλι ήταν περιμετρικά δεμένο με επίδεσμο, και ο φίλος της πήραν επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος για το ταξίδι τους.

@polish_99

Still not over how gross it was

♬ Them Changes (Sped Up) — Thundercat

Η τρομακτική εμπειρία και η… έκρηξη
«Η τομή που έσκασε είναι πίσω από το αυτί μου και ήταν πραγματικά αρκετά δυνατή», είπε η Weronika.

«Αμέσως μετά, άρχισα να αισθάνομαι αυτό το καυτό υγρό να στάζει στο λαιμό μου… προφανώς ήταν αίμα».

Η Weronika που έγινε ακόμα πιο παραστατική στην περιγραφή της συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι ο χειρουργός της είχε τοποθετήσει μια παροχέτευση υγρού πίσω από το αυτί της κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Όμως τα υγρά δεν είχαν εκκενωθεί με αποτέλεσμα το δέρμα της να πρηστεί και τελικά να σκιστούν τα νάιλον ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Η ίδια πίστευε ότι η «πίεση» στην καμπίνα του αεροπλάνου συνέβαλε επίσης στον τρομακτικό πόνο που ένιωσε.

«Όταν έσκασε, όλο το υγρό ξεχύθηκε με τη μία», δήλωσε η Weronika, η οποία προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία με χαρτομάντιλα.

Η ίδια και ο φίλος της αποφάσισαν να κρατήσουν τους επιδέσμους και τα χαρτομάντιλα στο κεφάλι της για όλη τη διάρκεια της πτήσης.

«Πονούσα τόσο πολύ σε ολόκληρη την πτήση», εξομολογήθηκε. «Ένιωθα τόση ζέστη και όλα αυτά τα υγρά κατέληγαν σε αυτόν τον ιστό. Ήταν ειλικρινά αηδιαστικό».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: