Μοντέλο περπατά στους δρόμους του Λονδίνου χωρίς τζιν – μόνο με body painting (βίντεο)

Σε ένα ασυνήθιστο πείραμα της Daily Mail, έστειλαν ένα μοντέλο να περπατήσει σε πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου για να δουν πόσοι θα παρατηρήσουν πως από τη μέση και κάτω ήταν ουσιαστικά γuμνή, αφού το τζιν παντελόνι που υποτίθεται πως φοράει δεν είναι κανονικό, αλλά αποτέλεσμα ενός πολύ ρεαλιστικού body painting.

Η εφημερίδα εξηγεί πως το πείραμα είχε στόχο να δείξει τελικά πόσο εξοικειωμένος είναι πλέον ο κόσμος με την τάση των στενών τζιν και σχολιάζει ότι «η μόδα των πολύ στενών παντελονιών έχει ως αποτέλεσμα δεκάδες άντρες και γυναίκες να τα φορούν ενίοτε υποφέροντας, αλλά έχει κάνει το θέαμα τόσο κοινό που μια τάση που είχε αρχικά στόχο να λανσάρει ένα σeξι look, πλέον δεν προκαλεί καμία αίσθηση».

Να σημειωθεί ότι η Sarah Attwell είναι η καλλιτέχνης πίσω από το ευφάνταστο body painting και ξόδεψε περίπου δύο ώρες για να καταφέρει να ζωγραφίσει το τόσο ρεαλιστικό τζιν παντελόνι πάνω στο σώμα της Kelly Klein. Η Attwell ασχολείται επαγγελματικά με το body painting από το 2005.

Το μοντέλο, για τις ανάγκες του πειράματος, κλήθηκε να περπατήσει στην Kensington High Street του Λονδίνου. Τελικά ο κόσμος παρατήρησε το ντύσιμό της, αδιαφόρησε ή μήπως απλώς ήταν πολύ ευγενικοί για να την κοιτάξουν και έστρεφαν το βλέμμα; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί!

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: