Μνημόνια κατανόησης Ελλάδος-Κουβέιτ υπέγραψε ο Νίκος Δένδιας

Μνημόνια κατανόησης στους τομείς της γεωργίας και της διπλωματικής εκπαίδευσης υπέγραψαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και υφυπουργός εξωτερικών του Κουβέιτ Khaled Sulaiman Al-Jarallah.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται την Τρίτη στο Κουβέιτ για μια σειρά πολιτικών επαφών, προκειμένου να προωθήσεις τις διμερείς πολιτικές και οικονομικές σχέσεις.

Νωρίτερα σήμερα βρέθηκε τόσο με τον πρωθυπουργό του Κουβέιτ Jaber Mubarak Al-Hamad Al-Sabah και τον ομόλογό του από το Κουβέιτ Sheikh Sabah Khaled Al Hamad Al Sabah.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες του Sir Bani Yas Forum, στην πρώτη τριμερή συνάντηση συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-ΗΑΕ και να πραγματοποιήσει επαφές με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

Το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών εντάσσεται στον στόχο της Ελλάδας να ενισχύσει τις επαφές με τον αραβικό κόσμο, να διευρύνει τη συνεργασία της και να ενεργήσει ως γέφυρα μεταξύ αραβικού κόσμου και Ευρώπης, όπως σημείωναν διπλωματικές πηγές.

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: