Mix and match: Πώς να συνδυάσεις το σπορ στυλ με το chic ύφος!

Από τότε που γεννήθηκε το styling που συνδυάζει το σπορ στυλ με το σικ ύφος, είδαμε με άλλο μάτι την γκαρνταρόμπα μας γιατί βρήκαμε νέους, αμέτρητους τρόπους να συνδυάσουμε κομμάτια που παραδοσιακά δεν θα παντρεύονταν μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα η γούνα με τα sneakers.

Το Χειμώνα το sporty chic style γίνεται ακόμα πιο εύκολο χάρη στα πανωφόρια και τα αξεσουάρ.

Έτσι, συγκεντρώσαμε μερικά ενδιαφέροντα street looks που θα εμπνεύσουν τα δικά σαςsporty chic looks:

Με πρωταγωνιστή τα κλασικά sneakers Stan Smith

Αν έχετε από παλιά ή αγοράσατε ξανά τα all time classic Stan Smiths, τολμήστε να τα συνδυάσετε με φόρμα και γούνινο τζάκετ

Ή σε ένα πιο girly look με μίνι φούστα και ημίπαλτο (λεπτομέρεια: η τάση στα καλσόνείναι να έχουν λίγα denier)

Με πρωταγωνιστή το πανωφόρι

Συνδυάστε τα κλασικά σπορ looks με φόρμα και sweatshirt με πανωφόρια όπως έναμάλλινο ημίπαλτο και ένα δερμάτινο τζάκετ με γούνινη επένδυση.

Δίνοντας έμφαση στο layering

To bomber jacket είναι ένα από τα κλασικά κομμάτια του αθλητικού στυλ. Τολμήστε να το εντάξετε σε σικ συνδυασμούς με πουλόβερ, midi φούστα και ankle boots.

Πάντρεμα των στυλ

Αν έχετε λατρέψει την επιστροφή του 70′s style δοκιμάστε να συνδυάσετε δύο χαρακτηριστικά κομμάτια του όπως το γούνινο τζάκετ και το πλατύγυρο καπέλο σε έναcasual look με λευκό πουκάμισο και μαύρο τζιν με running shoes.

Ή μπερδέψτε τη λάμψη των 80s, με το κολάν με τη λάμψη του βινυλίου και τα χρυσά μποτάκια σε συνδυασμό με μπλέιζερ και αθλητική ζακέτα φορεμένη ως μπλούζα.

Δίνοντας έμφαση στο casual ύφος

Ο πιο απλός τρόπος να εντάξετε το σπορ στυλ στην καθημερινότητα σας είναι να συνδυάσετε ένα skinny παντελόνι με t-shirt και μάλλινο ημίπαλτο ή πλεκτή μακριά ζακέτα με Converse All Star.

thatslife.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: