Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας γνωρίζει ποιος είναι ο «Ρασπούτιν» της Novartis

Συνέντευξη στο Open Tv παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis, μίλησε για “σκευωρία” και σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο «Ρασπούτιν» της υπόθεσης…

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχαν πολιτικές κατευθύνσεις που δόθηκαν από την κυβέρνηση και διασύρθηκαν 10 άνθρωποι», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «σοβαρές καταγγελίες που θα πρέπει να διερευνηθούν». «Η υπόθεση με κάποιο τρόπο θα φτάσει στην επόμενη Βουλή, εφόσον εμπλέκονται δύο υπουργοί», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τον «Ρασπούτιν», ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο “Ρασπούτιν”. Τον ξέρει και ο Τσίπρας, υπουργός του είναι», ενώ όταν ρωτήθηκε να τον κατονομάσει απάντησε «δύο υπουργοί υπάρχουν στο υπουργείο Δικαιοσύνης, βγάλτε τα συμπεράσματά σας».

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης επέρριψε στην κυβέρνηση άλλη μία απόπειρα κατασκευής fake news με αφορμή την αποστροφή του περί «οδοστρωτήρα» και επανέλαβε: Θα είμαστε οδοστρωτήρας σε ό, τι εμποδίζει την επιχειρηματικότητα και κυρίως απέναντι στη γραφειοκρατία. Οι εργαζόμενοι θα είναι κερδισμένοι από τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, ανέφερε ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση στο Δημόσιο. «Προφανώς όμως οι δημόσιοι υπάλληλοι θα υπόκεινται σε αξιολόγηση. Και οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν την αξιολόγηση».

 

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: